Fødevareindustri applikationer

Under denne fane har vi samlet nogle få eksempler på totale løsninger bestående af hardware og software. De viste løsninger og applikationer i fanerne under Fødevareindustri applikationer er udviklet af Delta Elektronik A/S i samarbejde med kunder, der fremstiller maskiner og anlæg til fødevareindustrien.

Vor viden og erfaring kan naturligvis også benyttes i andre industrier med hårde miljø og krav til servo- og lineær tekniske løsninger.

AKMH-Mounted _Motor 01

Automatik og krav i fødevareindustrien
Der stilles særlige krav til hygiejnesikkerheden i fødevareindustrien i forbindelse med blandt andet automatik, som lineærteknik og servoteknik. Disse krav er naturligvis opfyldt i de viste applikationer.

Der findes naturligvis flere løsninger på design af en maskinstyring med forskellige controllere og perifert udstyr som gear, motorer og aktuatorer mv. som udgør en komplet fødevaremaskine med for eksempel HMI-styring. Det giver maskinfremstilling og teknikerne mange muligheder. Løsningerne skal bare overholde de forskellige krav om hygiejne, der stilles til automation mv. i fødevareindustrien. EHEDG Logo _150px

Se applikationerne under denne fane.