PLANETGEAR I RUSTFRIT STÅL
... Rehfuss' højdynamiske planetgear

Rehfuss' højdynamiske planetgear er udført i rustfrit stål, hvilket imødekommer kravene til servo planetgear fra fødevare- og medico-industrien.Planetgear benyttes til mange formål: Gantri, lineær motion systemer og til automatiseret mekanisk udvikling samt i CNC værktøjsmaskiner.

Flange kan tilpasse de fleste fabrikater af servomotorer. Alle gearets overflader er bearbejdtet så de er i overensstemmelse med EHEDG standarden.

Flanger og data:

Motorflange for Kollmorgens AKMH-serie

Rund adapter flange -O-ring for hygineje

Rustfrit stål 1.4308

Option for 1.4404 svarer til betegnelsen AISI 316L

Leveres som et-trin eller to-trin gear

Tæthedsgrad IP66

Udgangsmoment op til 360 Nm

Udveksling 3:1 - 100:1

Levetid > 30.000 timker

 

EHEDG europæisk stand

Standarden EHEDG skal sikre en hygiejnisk produktion og emballering af fødevarer. Dette indebærer ligeledes, at der anvendes hygiejniske maskiner samt automatiseringskomponter i produktionsprocessen.

Krav til ren gøringsvenlighed og reuceret bakterievækst opfylder maskindirektivet 2006/42/EC samt standarderne IEC/EN 1672-2 og IEC/EN ISO 14159.

 

ECOLAB certifikat

Alle Rehfuss' produkter er certificeret af ECOLAB med test af nedenstående materialer:

P3-Topactive DES

Beskrivelse: Flydende surt, skummende desinfektionsmiddel til levnedsmiddelindustrie. Det har en fremragende effekt mod alle typer af mikroorganismer, også ved lave temperaturer, det giver en god fjernelse af uorganiske belægninger, visuel kontrol ved skumdesinfektion og den høje befugtningsevne sikrer god desinfektion.

P3-Topactive LA

Rengøringsmiddel Produktet er kun til professionelt brug. Det er et mildt alkalisk, chlor-fri skum regngøringsmiddel til føde og drikkevare industrien.