ELMORE
- LINEÆRMODULER OG XYZ-SYSTEMER

Applikation1

ELMORE er i dag en af Europas hurtigst voksende producenter af føringssystemer. Bag successen står et bredt produktprogram baseret på lang levetid, høj driftssikkerhed og enkelhed i opbygning af XYZ-systemer.

T-serien-XYZ-250                              XYZ-250

Modulerne kan leveres i op til 11 meter til anvendelse i alle typer af servoapplikationer.
Flagskibet i ELMORE's program er Robot-serien, som er eN ekstra bred profil, der anvender to føringsskinner frem for én, hvilket giver en øget vridnings-stabilitet og sikrer en høj bæreevne i konstruktionen.
Alle moduler kan leveres med indgangsaksel, hul aksel eller integreret planetgear. Dette sikrer en nem montering af servomotoren.

Robot _216 VR_176

Driftsforstyrrelser må ikke blive til øgede omkostninger!
Når der anvendes lineærmoduler i en maskinkonstruktion er modulet ofte en væsentlig integreret del af maskinen. Hvis modulet ofte bryder ned, bliver det hurtigt en kostbar affære. Typiske årsager til driftsforstyrrelse i moduler, er ofte, at der kommer støv eller lignende i remmen, der før eller siden lider overlast. ELMORE har udviklet et unikt tætningssystem, der ikke påvirker friktionen.

Fødevare og medico industri kan også være med …
Alle moduler fra ELMORE kan leveres i en rustbestandig udførelse - INOX. Med moduler i INOX udførelse. sikres driften i medico- og fødevare-industri uden rust og korrosion i føringmodulerne.

XYZ-Plus