IAI SERVOAKTUATORER - ALT TIL 100 % ELEKTRISKE LØSNINGER

IAI er et komplet føringsmodul med integreret AC-servomotor, transmission og føringsvogn, der kan leveres som komplet sammenbyggede enheder i XYZ systemer med længder op til 2,5 m.

 

  • Elektriske gribere
  • Elektriske rotationsenheder
  • Elektriske servoaktuatorer, slider og rodtyper 
IAI-Gruppe1

IAI's moduler kan, med fordel, anvendes til erstatning af pneumatiske løsninger, hvor der ønskes mere flexibilitet, flere stop positioner, kontrollerede ramper og øget nøjagtighed.

Fordele, der er til at få øje på ...

  • Øget fleksibilitet - med flere stop positioner og kontrollerede ramper
  • Mindre vedligeholdelse - færre drift stop og højre produktivitet
  • Reducerede driftsomkostninger - tilbagebetalingstid på 8 - 16 mdr.

IAIs servoaktuator kan erstatte en luftcylinders funktion, og tilføje mere fleksibilitet, som kendt fra det almindelige servosystem. Akserne giver mulighed for flere stoppositioner, kontrollerede ramper og øget nøjagtighed. Samtidig er der mindre vedligeholdelse og en kraftig reduktion af energiforbruget til 1/10 af luftcylinderens energiforbrug.

 

IAI's RoboCylinder består af flere forskellige serier:


RCP-serien er en low-cost serie, hvor der anvendes stepmotorer med encoderfeedback. Denne serie er velegnet til systemer med høj last og lavere hastigheder.

RCA-serien anvender nu en 24 volt AC-servomotor, der giver konstant kraft i hele aktuatorens hastighedsområde, med op til 800 mm/sek.

RCS-seren, anvender en 200 volt AC-servomotor og giver en meget høj ydelse til større applikationer.

ERC-serien er en "alt-i-en-enhed", hvor både motor og controller er integreret i aktuatoren.

Hele RoboCylinderserien kan leveres med enten incremental- eller absolut-encoder feedback. Herved gives der mulighed for at anvende servo aktuatoren i applikationer, hvor der er behov for opstart uden referencekørsel først.

Netværksmuligheder ...
De nye RoboCylinder-aktuatorer inklusive styring kan opkobles i et netværk således, at op til 32 aktuatorer styres fra den samme PC og software under programmering og opsætning.

DeviceNet, EthernetIP Profibus og Profinet giver mulighed for direkte integration til PLC systemer, hvor positions- og hastighedsdata kan ændres fra PLC'en.

Acon _230
Devicenet EtherNet Profibus ProfiNet