IXP ROBOT PCON
... samme egenskaber som andre modeller, men ... til halv pris!

Den nye IXP-serie koster ca. halvdelen af prisen for konventionelle modeller sammenlignet med IAI robotter med armlængde 350 mm. Yderligere er det sådan, at man med den nye IXP serie opnår en nyttelast, der svarer til den man får med andre modeller med ekstra tilsluttede high-output drivere.

IXP Ny Introduction Tekst Foto

Reduceret vedligeholdelse

Alle IXP modeller leveres som standard uden batteri og med en absolut encoder, som netop ikke kræver batterier. Da det dermed ikke længere er nødvendigt at skulle skifte batterier er vedligeholdelsestiden reduceret.

Fordelene med en batteri-fri
absolut encoder:

  • Maskinen stopper ikke på grund af batterifejl (Lav spænding mv.)
  • Der er ingen omkostninger i forbindelse med batteriskift
  • Ingen brug for en absolut-reset funktion eller andre fysiske tiltag grundet batteriskift
  • Robotten vejer ca. 30 % mindre end IX-NNN3515
  • Den ny IXP vejer 13 kg. Det er 5 kg mindre end IX-NNN3515
Letvægt-robotten IXP-4N3515 kan let placeres i maskinen og udstyret. Se illustrationen til højre.
IXP Ny Illustr . Fysisk Sammenlign 337 Px
IXP Ny 4-axis Gripper 190 Px

 

 

Pick-and-place robot

Griber typerne har fire akser inklusive tre SCARA robot akser og en gripper akse. Tre-akse specifikationen har ingen roterende akse for større tilladelig inerti belastningstid. Den kan kombineres med en dedikeret griber for at udgøre en ”Pick-and-place” robot med lethed.

IXP Ny 3-akse Eksempel

 

IXP Ny Intro Power CON Controller

 

PowerCON - MSEL controller

Den store lager kapacitet som PowerCON har rummer betydelig flere programmer og positioner end de konventionelle modeller. De konventionelle modeller rummer op til 128 programmer med 20.000 positioner og de nye PCON-modeller rummer op til 255 programmer med 50.000 positioner.

Med størrelsen B: 130 x H: 195 mm er MSEL controlleren betydelig mindre end den konventionelle controller og sparer plads i styrepanelet. Controlleren kan installeres med skruer eller ved bruge en DIN-skinne.

IXP Ny MSEL Illutration Rød Pil 480 Px

Som standard er der 16 input punkter, 16 output punkter og en I/O udvidelses-slot tilgængelig. For I/O udvidelses-slot og de 16 I/O eller field netværk kan man vælge ”Manuel portal login” eller ”Drawing”. Der er tale om følgende field netværk: CC-link, DeviceNet, ProfiBus-DP eller EtherNet/IP.

IXP Ny Expansion I-O Skema 312 Px