REHFUSS GEAR OG GEARMOTORER
... standard, individuelle, funktionelle løsninger med Rehfuss

Delta Elektronk A/S har fået forhandlingen af gearboxe og gearmotorer fra den tyske producent Rehfuss Gearboxes. Delta Elektronik kan nu levere funktionelle løsninger fra Rehfuss baseret på egen erfaring og på kendskabet til især servo applikationer samt udvalget af andre komponenter til maskinstyringen.

Gear Og Kollmorgen _500px
                                   Flange serie for Kollmorgen AKMH motor
                                   FDA godkendt smørring

Uanset det er individuelle drev eller komplette drevsystemer bliver Rehfuss gearboxe anvendt verden over i store og små virksomheder. Rehfuss er ISO 9001 certificeret og en af de førende producenter af drev teknologi med et bredt program af individuelle drev og komplette systemer. Foruden standard produkterne leverer Rehfuss også individuelle modifikationer og kundetilpassede løsninger inden for alle brancher.

 

Rehfuss Og Kollmorgen _400px

 

SB71 serien til hygiejniske krav

Løsningerne fra Rehfuss står for overlegen kvalitet samt pålidelighed og dermed præcision og holdbarhed. Firmaet betragtes som pioner inden for rustfrie ståldrev, som opfylder de hygiejniske krav som blandt andet til kemisk-, medicinal- og fødevareindustrien stiller. Der findes og gearboxe til de større, tunge krav og til for eksempel forskellige typer transportsystemer. Med Rehfuss drevteknologi er man altid på den sikre side.

SBE

Motorserien SB71, som er 4-polede asynkrone 3-faset motorer, er udført i rustfrit stål med glat-polerede overflader.

Serien leveres med kabeltætning i rustfrit stål og så er de hygiejnisk certificeret efter EHEDG.

Motorerne kan kombineres med gearbokse fra Rehfuss’ modulære gearboks-system.

 

Selv navnepladen på motoren er der tænkt på. Den er udført ved hjælp af en laser således at navnepladen er resistent overfor overflade-aktive stoffer, som for eksempel vaske- og rensemidler.

Tæthedsgraden er IP66 og kan efter forespørgsel leveres med IP69K. Tæthedsmaterialer kan leveres individuelt så de er tilpasset særlige kritiske operationsbetingelser.

Gear til specielle betingelser

Rehfuss gearboxe og gearmotorer er designet og fremstillet til de fleste problematiske omgivelser og arbejdsbetingelser. Det kan være i fødevareindustrien, søfart, frosne varer logistik eller applikationer i farlige områder. Gearboxe og gearmotorer fra Rehfuss opfylder ATEX direktivet 2014/34/EU.

SBH Cable Gland EHEDG_250px 

Snekkegearboxe

SMN-serien er AC normmotorer komplet udført i rustfrit stål med output-torque fra 26 til 180 Nm og et forbrug fra 0,55 til 2,2 kWatt.

De er udført med IEC standard motor kobling og vedligeholdelsesfri livstidssmøring.

Serien kan leveres som flange version, med massiv aksel, rustfri stål motor i 1.4301 og NOTOX smøring.

SB71-Motor _JPEG

 

Skaft monterede typer

Inden for de områder hvor de skal arbejde er skaft monterede gear og gearmotoer meget varierede typer -  uanset snævre rumbetingelser eller ugunstige forhold. Skaft monterede typer giver den optimale løsning, især til håndtering af materialer eller proceduremæssige applikationer.

Bevel-Helical gearboxe

Servo gearboxe i serien KS210 er designet til high performance applikationer med krav til høj dynamik. De er designet med virkningsgraden mindst 90 % ved fuld belastning, vedligeholdelsesfri livstidssmøring uafhængig af monteringsposition og serien byder på flere andre fordele. Blandt andet er levetiden større end 30.000 timer og tæthedsgraden er IP65. Den vridningsfast servo-motorkobling giver optimal kobling med servomotorer og kan operere i høj dynamiske applikationer.

Serien er udført med symmetrisk inline-hus og har en stor stivhed, som gør det muligt at benytte gearet til store belastninger, hvor der kræves stabilitet og robusthed. Gearene kan dermed monteres i alle positioner og de er vaskbare, idet overfladerne er glat-polerede. Og så kan de leveres med hulaksel for applikationer, hvor dette kræves.

Leverings optioner:

  • Hulaksel med krympeskive
  • Rustfrit stål hætte (hood) til at dække hul-akslen
  • Rukstfri stål version
  • Version med massiv aksel
Bearbeitet _klein

Rehfuss leverer desuden facet gearboxe, planetariske gearkasser og elektriske motorer i Constant serien.