NYHEDER

ERD Kollmorgen 2 250px

Bakteriefri løsning for
fødevare maskiner og medico anlæg

Kollmorgen’s AKMH aktuator serie er i overensstemmelse med EU direkti- vet 2006/42/EC og EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group). Det betyder at serien er designet så der ikke kan gro vækster af bakterier.

Læs mere …

Laks2

Video referencer

Vi har leveret mange løsninger af servo applikationer til mange forskellige virksomheder inden for alle brancher. Se nogle video eksempler på en del af vore løsninger.

Læs mere ...


SBE

Rehfuss Gearboxe nyt agentur

Vi har forhandling af gea og gearmotorer fra den tyske producent Rehfuss. Vi kan nu levere løsninger fra Rehfuss baseret på egen erfaring og på kendskabet til især servo samt udvalget af vore komponenter til maskinstyringen. 04.17

Læs mere ...

FAQ Graf

FAQ - Tips & Tricks
Vi har oprettet flere nye emner og de er opdelt i følgende faner: Styringsprincipper - Applikation tips - Servo design tips - Sikkerhed og standarder. 03.17.

Læs mere ...

Retur Skema -2 250px

Nye formularer:
Returnering og reparation

Det sker jo fra tid til anden, at ting kan gå i stykker og skal sendes til reparation eller et produkt skal sendes retur til Delta Elektronik A/S.
Benyt linket og se formularer samt vore oplysninger om procedurer, som skal gøre det hele lettere for dig. 03.17.

Læs mere ...

Tips om servomotorer i vakuum

Når der er brug for at en motor, der skal arbejde i vakuum er der nogle overvejelser man bør gøre sig blandt andet om materialer og motorstørrelser mv. 12.16

Læs mere ...

RCP6 Cover

IAI ny RCP6 aktuator serie

IAI leverer en ny serie aktuatorer RCP6 med batteri-fri absolut enkoder og indbygget controller. Det er muligt at vælge den bedst passende aktuator til opgaven, idet programmet består af 92 modeller.

Læse mere ...

 

Kollmorgen Certificate Logo _200 Px

 

Kollmorgen Certification

Delta Elektronik A/S har deltaget i det nye "Kollmorgen Channel Partner Program". Delta's salgsperonale og applikation ingeniører har modtaget personlig certificering: Kollmorgen Certified Application Engineer” and Kollmorgen Certified Field Sales Engineer.

Læs mere ...

1. Pick Up Br .250

 

LinMot lukke systemer
Med aktuator serie P01 kan komplekse opgaver som skruning, lukning, kapselpåsætning, stakning, justering og meget andet kan udføres ved hjælp af en enkelt komponent med lineær og roterende bevælgelse.

Læs mere ...

Lin Mot P01 I Vand

ATEX og IECEx cerificeret motor
LinMot serien P01-48 aktuatorer er nu certificeret med EX-beskyttede motorer iht. direktiv 94/9/EC.

De er klasificerede 2G og 2D så de kan benyttes i eksplosiv atmosfære. 

Nødstop

Sikkerhed
I henhold til maskindirektivet skal alle maskiner konstrueres så de overholder mindstekravene. Acceptabelt risiko-niveau som findes ved risikovurdering af maskinen. Maskindirektivets mindstedkrav i bilag-I gælder ikke kun de elektriske men også de mekaniske faremomenter på og ved maskinen. Maskinfabrikanten skal overholde Maskindirektivet 2006/42/EF samt evt. andre direktiver. Især følgende standarer er vigtige: IEC/EN ISO 12100, IEC/EN ISO 13849-1 og IEC/EN 60204-1.

Læs mere ...

Ih XT 3x 400VAC 640px

ihXT decentral servomotor
med integreret drev og hybridkabel

Den nye servomotor serie ihXT fra AMK er en udvidelse af produktfamilien AMKASMART, der indeholder decentrale servodrev i IP65 og i effekt området fra 150 til 450 Watt. Disse drev har alt, hvad man har brug for til præcis servo motion og styring.

Læs mere ...

Kolmorgen -Trio 02

Effektiv løsning med enkel fortrådning

Med Kollmorgen’s AKD controllerserie og TRIO motion controller MC 464 serie kan de mest komplekse og dynamiske servosystemer realiseres, meget hurtigt og meget enkelt.

Læs mere ..

Flex Link Kurve 2

Simplificer komplekse bevægelser

Læs og få inspiration til hvordan mange bevægelser, synkroniseringer og opgaver kan udføres let og hurtigt. Læs dermed om en række af opgaver som vore teknikere løser i hverdagen.

Læs mere ...

DD_Servo Motor _600px

AMK DD Servo Motor serie
AMK’s serie af synkrone servomotorer er designet med højt torque og meget lavt intertimoment. Serien har desuden en stor virkningsgrad og energi effektivitet. Seriens typer er baseret på forskellige køleteknikmetoder. Klik her på linket, hent og se det nye katalog over DD serien.

Læs mere ...