AMK HULAKSEDE MOTORER - OP TIL 600 kN TRYKKRAFT

SKT motorserien er udviklet til at erstatte hydraulikcylinderen og opnå mindre vedligeholdelse, øget fleksibilitet samt et væsentligt mindre energiforbrug.

Hul _akset _motor _1 Hul_akset_motor_tegning_1_351

AMK's SKT motorserie er en hulakset servomotor med gennemgående hulaksel. Herved kan en spindelsmøtrik spændes direkte på motorens roterende flange. Således opnår man en yderst simpel og kompakt servoaktuator for lineær drift. Da SKT motoren er en standard servomotor med ekstrem høj ydeevne, får man alle servosystemets fordele: Mere fleksibilitet, reduceret energiforbrug samt et vedligeholdelsesfrit system. SKT motorsystemet findes til alle typer af maskiner som f.eks.:

  • Termoformning af plast
  • Ekstruders og elektriske presser
  • Kødinjektion / dosering

 

Hul _akset _motor _2

Hul_akset_motor_tegning_2_184

Se applikations videoklip af SKT motor

Standardprogram i vandkølede motorer

Man øger effekten med en vandkølet motor og dermed opnås væsentlig bedre dynamik. Alle AMK's motorer leveres i en vandkølet udgave. Vandkølede motorer giver mulighed for et meget kompakt design med meget høj dynamisk ydeevne. Disse kompakte motorer yder op til 5 gange mere moment end de konventionelt kølede motorer kan yde. Herudover kan nævnes andre fordele:

De kræver mindre plads, hvor der er behov for et stort moment.

Den vandkølede motor har bedre dynamik, mindre egen inerti end konventionelt kølede motorer, og kan derfor accelerere langt hurtigere.

Én motor klarer opgaver, der før krævede flere motorer med fordeling af belastningen. Det kan løses af én enkelt vandkølet AMK motor, der både har kraft- og dynamikoverskud.

Vandkeolede _motor _2


 

Vandkeolede _motor _1

Vandkeolede _motor _3

Driver og motor i samme enhed - AMK's iDT servo teknologi

Integrated Drive Technology, iDT, betyder at motor- og servodrev er integreret i én og samme enhed. Herved sparer man rigtig meget plads og ikke mindst montagetid i el-tavlerne. Hele drevsystemet er decentralt placeret på maskinen eller anlægget.

Driver _motor _i _en

 

Teknologien medfører, at man opnår en meget kompakt motor- og drivekombination, op til 2 kW, der kan være decentralt placeret på anlægget. Herved reduceres tavlepladsen betragteligt og i mange tilfælde kan den resterende del af el-tavlen indbygges i maskinen og optager derfor ikke unødig gulvplads.
Codesys-logo-64 Plcopen-logo-59

PLC, motion controller og HMI i samme enhed - AMK's Compact Controller

Hmi _plc _motion _i _en

 

AMK's Compact Controller består af et standard operatørpanel, 3,8" til 15", TFT display med en stærk motion controller, PLC samt HMI i samme enhed. Med den kompakte styring opnås præcis synkronisering af servoakser, håndtering af I/O logik, styring og regulering af processer og en nem integration imellem operatørinterfacet og styringen. Compact _controller