AMK’s iDT SERVO TEKNOLOGI

Reducer installationstiden og el-tavlens størrelse med 90 %.
Spar op til 20 % på komponenter og 45 % færre kabler.

Før: Nu: Med iDT teknologi
Without _IDT_300 With _IDT_300
iDT teknologien reducerer størrelsen på en el-tavle væsentligt, og giver mindre fortrådning på anlægget.

 

Med iDT teknologien opnår man et multi-akset servosystem med fuld interpolation og synkronisering af servoakser for motion controller applikationer. Aldrig har der været præsenteret en servoløsning, der giver så store besparelser som nævnt, uden at gå på kompromis med fleksibilitet og konfigurationsmuligheder i applikationen.

Med Compact Controller enheden, som består af HMI, PLC og motion controller, kan man udvikle skalerbare styringskoncepter fra simple 1-aksede styringer med 16 I/O. Multi-aksede konfigurationer med op til 1.000 digitale I/O. Alle akser kan indbyrdes synkroniseres og interpoleres. HMI-PLC'en håndterer samtidig alle I/O, temperaturstyringen og fungerer desuden som operatørpanel.

AMK's iDT enhed egner sig til applikationer med decentrale servodrev, I/O og ventilblokke. Der findes en AMK løsning til alle opgaver som: Automatisering af produktionsprocesser, robotter, montageudstyr, lineære enheder, pakkemaskiner og linjer, tekstilmaskiner, fødevare- og medico-maskiner, træbearbejdningsmaskiner og meget andet.

Full _setup

Driver og motor i samme enhed - AMK's iDT servo teknologi

Integrated Drive Technology, iDT, betyder at motor og servodrev er integreret i én og samme enhed. Herved sparer man rigtig meget plads og ikke mindst montagetid i el-tavlerne. Hele drevsystemet er decentralt placeret på maskinen eller anlægget.

Driver _motor _i _en

 

Teknologien medfører, at man opnår en meget kompakt motor- og drivekombination, op til 2 kW, der kan være decentralt placeret på anlægget. Herved reduceres tavlepladsen betragteligt og i mange tilfælde kan den resterende del af el-tavlen indbygges i maskinen og optager derfor ikke unødig gulvplads.
Codesys-logo-64 Plcopen-logo-59

PLC, motion controller og HMI i samme enhed - AMK's Compact Controller

Hmi _plc _motion _i _en

 

AMK's Compact Controller består af et standard operatørpanel, 3,8" til 15", TFT display med en stærk motion controller, PLC samt HMI i samme enhed. Med den kompakte styring opnås præcis synkronisering af servoakser, håndtering af I/O logik, styring og regulering af processer og en nem integration mellem operatør interfacet og styringen.     Compact _controller

Undgå lange dyre motorkabler med decentralt servodrev - IP 67:

Med iX-drev serien kan man bygge sine styretavler meget kompakt. Eller i mange tilfælde kan man indbygge servodrev direkte som en del af maskinen. iX-serien er AMK standard servodrev i IP 67 udførelse. Drevet har EtherCAT interface og samme funktioner som de øvrige serier. 

  • Effekt op til 5 kW
  • 540 til 720 VCD bus
  • Central STO ( Safe Torque Off )
  • Encoder feedback ( SIN/COS - EnDat )
  • Moment, hastigheds- og positionsstyring

Ether-cat-100

Decentralt _servodrev _ip 67

 

AMK og CoDeSys programmeringssoftware

CoDeSys er på vej til at blive Motion industriens fremtidige softwareplatform. CoDeSys er udviklet til motion applikationer med integrerede PLC funktioner for komplekse maskinstyringer. Platformen er egnet til at håndtere et stort antal digitale I/O samt synkronisering af mange servoakser, som både kan være centralt og decentralt styret. CoDeSys har stærke servofunktioner: PID-loop for op- og afruller, funktioner for hastigheds- og vinkelsynkronisering, flyvende klip samt elektronisk CAM. Alle produkter fra AMK er baseret på CoDeSys software.

Codesys-logo-64

Plcopen-logo-59

All _in _one _aipex _pro

 

 

AipexPro softwaren sikrer

  • Skalerbart system med et ubegrænset antal synkrone akser
  • Drevkonfiguration og programmering i én og samme software
  • Motion funktioner for alle tænkelige synkroniserede bevægelser
  • Programmering af PLC logik og processtyring er en integreret del af softwarepakken

 Ether-cat-100

Aipex _pro _diagram