AKD – BASIC SERIEN

AKD-serien BASIC er et servodrev med en integreret controller i én og samme enhed. Med denne controller opnås muligheder for at lave 1-akset stand-alone styirnger. BASIC drevet kan håndtere op til 20 digitale input og 16 digitale output. Den kan synkronisere i forhold til en master encoder, således kan operationer som flyvende klip eller roterende klip udføres med et BASIC drev. Der kan tilsluttes HMI interface til enheden.

AKD-BASIC den komplette 1-akset maskinstyring:

 

  • CAM funktioner og synkronisering til master encoder.

  • PLC-logik og motion-kode i samme software 

  • Alle drevparametre og statusmeldinger er tilgængelige 

  •  HMI interface og 20/16  digitale I/O

BASIC-One-cabel

BASIC-serien kan anvendes i alle tænkelige 1-akset bevægelser:

Med AKD-BASIC som maskinstyring, kan en hver tænkelig form for bevægelse programmers hurtigt og enkelt i systemet. Muligheden for at integrere I/O moduler og HMI interface til BASIC drevet gør, at systemet kan anvendes som en komplet maskinstyring for mindre anlæg.Basic-applikation 

 

Det skal være nemt, at konfigurere ...

To step - 5 min. og aksen er konfigureret og klar til drift ...

1:  Motor konfiguration:

Med Kollmorgens SFD encoder system – læser drevet motor-data via en elektronisk "navne plade". Hermed er der ingen set up af motordata i drevet, når de to enheder er forbundet.

Skærm_feedabck

  

2:  Autotuning af regulator

Den sidste funktion er at få tunet motoren til mekanikken. Også denne funktion afsluttes hurtigt via den indbyggede Autotuning funktion i softwaren.

Skærm_tuning