DREV MED PROFINET OG ETHERNET IP

AKD-serien for ProfiNet og EtherNet IP:

 

Styringsmæssigt kan en opgave være simpel, men selve dynamikken i opgaven kan hurtigt stille krav til servosystemet.
Anvend AKD-seriens dynamiske servoakser med ProfiNET, EtherNET IP eller CANopen med integration til de fleste PLC-systemer.

 

AKD- og PDMM-serien – 3 i et servodrev: PDMM-serien er et standard AKD-servodrev med integreret motion controller og PLC. Anvend PDMM serien som maskinens styring og opnå et forenklet styrings koncept med reducerede omkostninger.

 

 

1untitled
TCP-IP Logo Ether Net _IP Logo PROFINET_Logo
EtherCAT drev serie:
Med AKD-serien for EtherCAT kan Kollmorgens drev anvendes til alle EtherCAT baserede PLC- systemer og motion controllere. Med TRIO motion controllere MC 464 og AKD serien kan de mest komplekse og dynamiske servosystemer realiseres, meget hurtigt og meget enkelt.

Fra standard motor til motor i rustfri stål:

AKMWD_FD_Persp _Right Cartridge DDR_Motors KBM_group _150px

Kollmorgens motor program spænder fra standard servomotor til en FDA godkendt fødevare serie med et fuldt motorprogram i rustfrit stål og IP 69K.

AKD serien for ProfiNet og EtherNet IP:

Hvor ofte anvendes der ikke forskellige PLC-fabrikater til lignende typer af maskinstyringer? I de fleste tilfælde er motion-opgaverne ens, hvilket gør, at man med stor fordel kan drage nytte af de samme servo-funktioner, og derfor kun skal ændre kommunikationen til PLC´en, når der skiftes fabrikat.

 

  • ProfiNet for Siemens S7 PLC systemer
  • EtherNet IP for Rockwell og Omron PLC systemer
  • Funktionsblokke: Der giver et simpel set up af drevparametre samt. drift fra PLC systemet
1untitled

Det skal være nemt:

Idéen bag AKD-serien er, at den skal være nem. Det vil sige, nem at konfigurere således, at du kan anvende tiden til det som du er bedst til – nemlig af skrive PLC programmet/applikationen.

Tre step – 3 min. og motoren er klar til at køre:

  • 1) Motor konfiguration:

    Med Kollmorgens SFD encoder system læser drevet motor data via. en elektronisk navneplade. Hermed er der ingen setup af motordata i drevet, når de to enheder er forbundet.
Step1
  • 2) Skalering af units:

    Al øvrig opsætning af drevet sker på et simpelt grafisk brugerniveau. Her vælges, hvilken type transmission systemet har og de korrekte data angives. Hermed er SCALERING af units gennemført hurtigt og enkelt.
Step2

 

 MekaniskCAM