AKD – PDMM SERIEN - 3 I ET SERVODREV

AKD-serien PDMM er et servodrev med en stærk motion controller med PLC indbygget i én og samme enhed. Med denne controller opnås markedets stærkeste alternativ til en PLC, der kan håndtere op til 32 synkroniserede servoakser, 1000 digitale I/O og nem integration af operatør interfacet i samme software-pakke. AKD PDMM-serien programmers på IEC/EN 61131-3 platformen. 

PDMM den komplette maskinstyring for motion og PLC logik:

Servodrev med integreret  motion controller og PLC


Konfigurationssoftware
PLC programmering i samme software

Servodrev 0,2 - 50 kW

Servomotor 0,2 - 200 kW

 Ether-cat-135

PDMM-system

 Se applikationsvideo med PDMM system

 

  • PLCOpen og softmotion - IEC/EN 61131-3 programmering

  • PLC-logik og motion-kode i samme software 

  • Alle drevparametre og statusmeldinger er tilgængelige 

  • Program i op til 5 forskellige sprog

AKD-One_cabel_3

PDMM-serien kan udføre alle tænkelige bevægelser:

Med AKD-PDMM som maskinstyring, kan en hver tænkelig form for bevægelse programmers hurtigt og enkelt i systemet. Muligheden for at integrere I/O moduler og HMI interface til PDMM drevet gør, at systemet kan anvendes som en komplet maskinstyring. Samtidig med kan PDMM controlleren kommunikere til et hvilket som helst PLC system.

AKD_PDMM-struktur_1 

 

Det skal være nemt, at konfigurere ...

Tre step - 5 min. og 8 akser er konfigureret og klar til drift ...

1:  Motor konfiguration:

Med Kollmorgens SFD encoder system læser drevet motor-data via en elektronisk "navne plade". Hermed er der ingen set up af motordata i drevet når de to enheder er forbundet.

Skærm_feedabck

 

2:  Konfiguration af servoakser og I/O moduler:

Systemet laver selv et SCAN af enheder, der er forbundet på EtherCAT bussen. Herefter, på et simpelt grafisk brugerniveau, mappes I/O og servodrev til de fysiske aksevariable. Dette er en operation, der tager under 2 min. for 8 akser.

EtherCAT_config

 

3:  Autotuning af regulator

Den sidste funktion er at få tunet motoren til mekanikken. Også denne funktion afsluttes hurtigt via den indbyggede Autotuning funktion i softwaren.

Skærm_tuning

 

Programmering i grafisk struktur og IEC/EN 61131-3:

Med Kollmorgen’s PipeNetwork har man gjort programmering af komplekse bevægelser og kontinuerlige synkrone operationer enkelt og tidsbesparende. Disse typer af bevægelser er normalt ofte tidskrævende programmerings opgaver, der skrives i tekst baseret kode. Med PipeNetwork har man en række færdige motion blokke, der præsenteres i et grafisk miljø. Således kan maskinens cykliske grundstruktur sammensættes overskueligt og meget hurtigt.

PipeNetwork