Meat_02.jpg

Vi har alle funktionerne

til opgaverne i medico- og fødevare industrien

Forøg fleksibiliteten med elektrisk hovedaksel 

Vore styringer har funktionerne, der skal til for at erstatte den mekaniske hovedaksel med elektrisk synkroniserede servodrev. Dette medfører en simplere og mere fleksibel maskinekonstruktion.


Fødevareindustri

Kræver ofte præcist synkroniserede servo akser: Der kan erstatte mekaniske CAM-skiver - synkronisere ud-sprøjtningen af chokolade/creme i det forhold, der resulterer i det rigtige produkt. Medfølgende bevægelser for fyldning, dosering og præcision i dosering af produktet.

IP 67 og 65 servo motorer med glat overflade, forøget fleksibilitet med elektrisk synkroniserede akser, servo funktioner til synkron dosering - flyvende fyldning.

Spredning af bakterier er et problem

Asynkrone motorer er stadigvæk meget benyttede i medico, fødevare og pakke industrien, da de er billigere end synkron-servo motorer. Men grundet deres opbygning med kølefinner og blæser bliver deres evne til at blive bakterie spredere ofte undervurderet. For det første er blæseren vanskelig at holde hygiejnisk ren. For det andet er den kilden til spredning af bakterier. 

 

AKMH-motor serien imødekommer de stadige stigende krav til hygiejne fra Medico og fødevare industrien. Hele serien er i overensstemmelse med EU direktivet 2006/42/EF - EHEDG, hvilket i sin enkelthed går ud på, at motoren skal være udformet således at der ikke må være flader eller kanter, hvor der kan komme eller gro bakterievækst.