AKMH Hædret BlåBg.png

Hygiejnisk motor design

til barske miljø, modstandsdygtig over for korrosion

Designet til brug i fødevare-, drikkevare- og emballage industrien
Hygiejnisk motor design

Den nye AKMH motorer er udført i rustfrit stål (1.4404) og er designet til brug på maskiner der arbejder i vådområder og hvor der stilles store krav til hygiejne.

Motoren er designet med tæthed IP69K og til at være i direkte kontakt med fødevarer i overensstemmelse med EHEDG bestemmelserne og 3A, UKSDA samt NFS hygiejniske standarder.

Motoren er hurtig og let at rengøre.

Den er designet med FDA godkendt kabeltilslutning og med høj grad af driftssikkerhed - selv under jævnlige intensive rengørings processer.

AKMH er designet til barske miljø og modstandsdygtig over for korrosion. Den er designet til brug i fødevare-, drikkevare- og emballage industrien.

EHEDG

EHEDG er en europæisk standard der skal sikre en hygiejnisk produktion og emballering af fødevarer. Dette indebærer ligeledes at der anvendes hygiejniske maskiner samt automatiserings komponenter i produktionsprocessen. 

Krav til rengørings venlighed og reduceret bakterievækst i henhold til maskindirektivet 2006/42/EF, standard IEC/EN 1672-2 og IEC/EN 14159. 

Desuden er motorerne certificerede af ECCOLAB med test af materialerne: P3-Topactive DES, P3-Topacitive LA. Kollmorgen benytter kun materialer som er FDA godkendte.

AKMH motor serien findes i større antal forskellige typer således at den kan benyttes til alle opgaver.

Omdrejningshastighed: 750 - 8.000 omdrejninger/minut afhængig af driftsspænding

Driftsspænding: 75 Vdc, 160 Vdc, 320 Vdc, 560 Vdc og 640 Vdc

Drejningsmoment: 0,3 Nm - 4,5 Nm afhængig af driftsspænding