image.png

IAI - RCP4W IP67

elektrisk aktuator til våde miljø

 

IAI’s rod type serie RCP4W er fremstillet i støv og vandtæt IP67-udførelse, som udelukker vand også selv om aktuatoren er nedsænket i vand.

Serien er designet til brug på fødevaremaskiner, vaskemaskiner og andre maskiner, udstyr og systemer som udsættes for vandstænk og lignende.

RCP4W elektriske aktuatorer yder maksimum acceleration eller deceleration på 1 G og maksimum hastighed 560 mm/Sek. Dette er ca. 1,6 gange større end nogen konventionel tilsvarende rod type.

Det betyder i praksis at brugerne opnår en kortere cyklustid i sit system.

 

Større slaglængde og nyttelast

En kugle-cirkulerende lineær guide er indbygget i RCP4W aktuatoren for at opnå længere slaglængde op til500 mm. Desuden bliver den maksimale radiale nyttelast på 1,7 kg opnået for typer med 300 mm slaglænge. Belastningen er målt som vist på illustrationen til venstre.

 

Forbedret vedligeholdelse

Kugle skrue og guide kan smøres samtidig ved at komme smørefedt fra smøreniplerne som findes oven på aktuatorhuset. Endnu en smørenippel findes på toppen af front-holderen for smøring af den glidende del. At udskifte tætninger ved den glidende del er meget let fordi det eneste man skal gøre er at skifte front holderen.