Hiwin Spindler Blå-bg.png

Hiwin spindler

et stort program med mange muligheder

HIWIN er i dag en af Europas hurtigst voksende producenter af spindler og føringssystemer. Bag successen står et bredt produktprogram baseret på kort leveringstid, høj driftssikkerhed og fornuftig pris politik.

Stort program i standard spindler

  • Flange møtrik DIN 69051
  • Fra ø 8 mm spindler til ø 80 mm
  • Spindel stigninger fra 2 mm – 80 mm
  • Spindel længder op til 4 m
  • Standard ende bearbejdning
  • Ende bearbejdning efter ønske
  • Kort leveringstid

SEM – sikkerheds møtrik

Møtrikken er delt i to sektioner, én normal med kugler og én med forlænget ende, der har et ”han” gevind, som passer ind i gevindsporet på spindlen. I det tilfælde, at kuglerne mister kontakt mellem møtrik og gevind vil møtrikken kunne køre løst på spindelaksen. Men her sikrer det mekaniske ”han” gevind i møtrikken, der går i indgreb med spindel gevindet og blokerer således, at møtrikken er forhindret i at bevæge sig på spindlen.

 

 

Roterende møtrik

AME-møtrikken er udviklet til at være den roterende del på spindlen. Således kan lange spindler op til 3 m fastgøres i enderne og med den roterende møtrik kan der opnås hastigheder op til 25 m/min. Dette har den fordel, i applikationer med lange spindler, at man undgår rotations vibrationer i spindlen samt en begrænset lineær hastighed på grund af kritisk rotations hastighed.

Heavy-Load spindler

Er designet til stor kraft overførelse i alle typer af opgaver: Elektriske presser, sprøjtestøbning og i sprøjtesøbeværktøjer, ”die casting” maskiner og Z-akser med ekstrem høj last. Serien starter i ø 50 og går op til ø 120 mm spindel møtrikker.

Komplet tilbehør

Drev-ende support


Nut support

Ende support

Specifikationer for Hiwin spindler

Læs mere om:


Spindler - Klik her ...

Online kataloger - Klik her ...