Stober family -BlåBg.png

Gear serien fra Stöber

tilpasnings muligheder til et stort antal servo applikationer

Med forskellige serier af servo, inline og vinklede gear byder programmet på stor variation af kundetilpassede løsninger, som kan benyttes i mange forskellige dynamiske servo applikationer.

Adapter-systemet giver mulighed for at montere stort set en hvilken som helst servomotor.

Desuden kan alle gear leveres på forespørgsel med motorer, der har integreret bremse og forskellige enkoder feedback for de fleste drevsystemer på markedet.

Inline gear og Vinklede gear

Stöber’s servo inline og vinklede gear-serier kan leveres som planetgear eller som bevel-helical gear. Mulighederne med offset-helical gear er at de giver et parallelt input og output samt stor skaft-centerafstand.

Alle andre gear er udført med coaxial design. Desuden er alle gear forsynet med høj-kvalitet, helical-gearing med uovertruffen lille friktion og lavt slør som er stabilt i hele levetiden. 

Alle gear kan leveres med slør ned til mindre end 1 arc-min.

Gear med bremse

Flere af geartyperne i serien kan forsynes med en ServoStop motor-adapter, som har integreret bremse. Bremsen kan holde positionen af en Z-akse også selv om motoren er fjernet eller ikke monteret.

Bremse-systemet kan også anvendes som en dubleret sikkerhed af en Z-akse i applikationer, hvor der er risici for personer. ServoStop adapter kan påsættes alle synkrone gearmotorer med en plug-in kobling.


Gear med køling

Planetar gear serien kan forsynes med en ServoCool motor-adapter med en integreret radial blæser. Den tillader højere input hastigheder, højere omgivelses temperaturer eller hjælper med at reducere temperaturen på gearet. ServoCool adapteren kan monteres sammen med alle synkrone servo motorer.

Rack and Pinion – gearløsniger

Dette innovative transmission koncept med tandstangs gear er beregnet til opgaver med lange vandringer, høj hastighed og ønske om mekanisk stivhed egnet til maskine værktøjer, automation og robotteknologi. 

ZTRS modellerne er udført i en bemærkelsesværdig speciel konstruktion. Det fastskruede støtte-lejedæksel gør det - for første gang nogensinde - muligt fuldt ud at udnytte gear momentet på tandstangs gearet og dermed også volume ydeevne samt stivhed.

De nye ZV gear er designede primært for Rack og Pinion systemer. Desuden leveres nyttigt tilbehør, som smøresystem og justeringsenheder.

ZTRS typer

Det fastskruede støtte-lejedæksel gør det - for første gang nogensinde - muligt fuldt ud at udnytte gearmomentet på tandstangs gearet og dermed også volume ydeevne samt stivhed.

Som resultat er disse Rack og Pinion gear ideelt egnede til brug i førings systemer,  i maskineværktøjer samt til helical gearing og pinion gearing kvalitet 5. Desuden leveres nyttigt tilbehør, som smøresystem og justeringsenheder.

ZTR typer

Tandhjulene med svejsede skrueflanger kan let samles og tilsvarende let demonteres. 

ZTR tandhjuls gear er ideelt egnede til brug i førings systemer i alle typer af applikationer, hvor støtte-lejedæksel har en interfererende kontur. Kan leveres med helical eller straight-cut gearing og tandhjuls gearing kvalitet 5 kan leveres med justerbar plade.

ZR typer

Denne serie er designet med stort vinklet tandhjul med øget pitch cirkel: Ideel til at forbinde større afstande mellem akser. Helical og straight-cut gearing, tandhjuls gearing kvalitet 5 kan leveres med justerbar plade.

ZV typer

Fleksible tandhjuls gear til brug i automatisering- og robotteknologi industrien. Lavt slør og sikrings aksel forbindelse. Helical eller straight-cut gearing, tandhjuls gearing kvalitet 7 kan leveres med justeringsenhed.
Two-Speed Gear

Disse typer er egnede til brug på hovedspindeldrev til maskinværktøjer. Det er hurtigt at ændre mellem high-speed nedskæring og high torque i heavy-duty maskiner. Akse udgang: Faste eller flange.

Specifikationer for Gear serier fra Stöber

Under de enkelte faner finder du:

 

Katalog: 
Link til PDF kataloger eller leadflets på produktet.

Relaterede produkter: 
Her finder ud: Link til produkter der kan der har synergi eller kan benyttes sammen med sidens produkt. Eks. Motor, gear, førings systemer og styring. 

Video: 
Video af forskellige applikationer til inspiration og information.

Læs om:


Stöber ServoFit - Klik her ... 

Stöber to speed gear - Klik her ...

Stöber tandstangs drev - Klik her ...

Støber ZV tandstangs drev - Klik her ...

Læs om:


Kollmorgen: AKMH - IP69K servomotor i rustfri stål for Rehfuss gear program - Klik her ...

Se video:


Stöber EZ gear - Rack and Pinion - Klik her ...

STOBER offers the entire system - from rack and pinion to gearbox to motor to lubrication kit and mounting bracket. The range includes options for high force or high speed. Our applications team is ready to do all the calculations for you. To speed gearbox PS med Sensor skift - Klik her ...

Two-speed gearbox PS with Sensorshift