Bau_Global_Parallax.png

Hygiejniske drevløsninger fra Bauer Gear Motor

Bauer-løsninger til alle industrielle opgaver også hårde miljø

Bauer har udviklet løsninger som findes på en række markeder, herunder fødevare og drikkevare, energi, spildevand, beton, metaller og materialehåndtering til applikationer såsom nedbrydningstransportsystemer, valseværker, monorail-systemer og lufttransportører, slamfortykningsmaskiner, kraner, ventilatorer & blæsere og turbiner.

Meget robuste komponenter gør maskinerne mere kompakte, hurtige, hygiejniske, effektive og præcise.

Overvågning af komponenter bliver i stigende grad en saga blot. Med deres nye design garanterer Bauer-gearmotorer, rustfrit stål og aseptiske løsninger, at disse komponenter kan rengøres med vand og endda aggressive rengøringsmidler. Dette muliggør bedre varmeudvinding og lettere rengøring og vedligeholdelse.

Bauer imødekommer fødevare- og drikkevareindustriens behov. Bauer-gearmotorer opfylder kravene til renlighed og modstår også regelmæssig rengøring ved hjælp af damp, højtrykrensere og ætsende kemikalier.

  

 

HiflexDRIVE i aseptisk design


Aseptiske drev er omhyggeligt designet til applikationer, hvor der kræves regelmæssige nedvaskning for at opretholde et rent miljø.

Motoren er udformet således, at der ikke kræves en blæser og køleribbe, hvilket giver mulighed for et helt glat ydre hus med en ikke-drivende ende, der er forseglet.

Dette eliminerer snavsfælder på motorhuset og forhindrer også geninfektion af det lokale miljø forårsaget af luftbevægelse fra en kølevifte.

Designet inkluderer også et meget højt niveau af beskyttelse op til IP69K; hvilket er en tilstrækklig tæthed hvor der benyttes vand med højt tryk og høj temperatur ved rengøring.

Derudover males det aseptiske drev ved brug af en syre- og alkalibestandig maling, der kan modstå kemikalier med et pH-område på 2 - 12.

Som et resultat kan det nye drevsystem tåle rengøring med desinfektionsmidler, der ofte bruges uden at det påvirker dets ydeevne.

HiflexDRIVE i rustfrit stål design 

Rustfrit stål drev er omhyggeligt designet til applikationer, hvor der kræves regelmæssige nedvask for at opretholde et rent miljø.

Den rustfrie stålkonstruktion eliminerer hygiejnerisici på grund af mekaniske påvirkninger eller lang drift i områder med intensiv rengøring.

Motoren er, ligesom det aseptiske område, designet således, at der ikke kræves en blæser og køleribbe, hvilket giver mulighed for et helt glat ydre hus med en ikke-drivende ende, der er forseglet.

Dette eliminerer snavsfælder på motorhuset og forhindrer også geninfektion af det lokale miljø forårsaget af luftbevægelse fra en kølevifte.

Designet inkluderer også et meget højt niveau af tæthedsgrad op til IP69K. Og man kan benytte rengøringsløsninger med desinfektionsmidler uden at det påvirker ydelsen.

 

AseptiveDrive


Bauer AsepticDRIVE er en kombination af en asynkron motor med en glat overflade (uden køleribbe og ventilator) og en gearkasse fra det kendte Bauer 2000-sortiment.

Særlige krav til hygiejne og rengøring er nødvendige i produktionsområderne i fødevare- og drikkevareindustrien. Dette skyldes følsomheden af ​​produkterne og deres letfordærvelige karakter.

Af denne grund er de fleste udstyr og produktionsmaskiner lavet af rustfrit stål, der tillader også anvendelse af syre- eller alkalibaserede rengøringsmidler, som i kombination med desinfektionsmidler sikrer, at alle relevante bakterier og bakterier ødelægges.

Med gearmotorer, der generelt er monteret direkte på maskinerne, har det ikke været muligt at opfylde disse krav i fortiden.

Årsagerne hertil er konstruktionen af ​​indkapsling strukturer, ribberne i motorerne og ventilatorerne, der bruges til afkøling, hvilket får snavs til at samles i områder, som næsten umuligt kan nås.

Bauer 2000-serien med aseptiske gearmotorer opfylder disse krav; i det mindste med hensyn til huset, da deres grundlæggende struktur allerede er så glat og skrå som muligt. Dette gør rengøringen let og tillader, at væskerester drænes helt ud.

Energieffektive gearmotorløsninger

Bauer Gear Motor løsning til enhver industriel opgave

Grundlagt i 1927 er Bauer Gear Motor vokset globalt til at blive en foretrukken leverandør af ekstremt pålidelige gearmotorer i høj kvalitet. Bauer's ingeniører udvikler teknisk avancerede løsninger, der indeholder energieffektive motorer parret med optimale gearkasser for at give kunderne de lavest mulige omkostninger.


Bauer's brede produktsortiment inkluderer heliske gearmotorer, akselmonterede gearmotorer, koniske gearmotorer, orm gearmotorer, monorail gearede motordrevne, aseptiske drev og C-adapter motor tilslutning.

Energieffektivitet

Bauer kender alle tallene: Cirka 70 procent af det industrielle energibehov kommer fra elektriske motorer. Dette repræsenterer CO2-emissioner i størrelsesordenen 427 millioner tons.

Europa-Kommissionen er overbevist om, at besparelser svarende til det elektriske strømforbrug i Sverige kunne opnås med passende foranstaltninger.

Som reglerne er i dag:

Klassekoderne IE1, IE2, IE3 og IE4 er indført.

Dette system ligner de IP-, IM- og IC-koder, der bruges i mange år i den elektriske maskinindustri. 

Nye IE (International Energy Efficiency) effektivitetsklasser blev indført i begyndelsen af 2009:

• IE1 = Standardeffektivitet
• IE2 = Høj effektivitet
• IE3 = Premium-effektivitet
• IE4 = Super premium-effektivitet


IE-klasser dækker følgende:

• Nominel spænding op til 1000V
• Effekt 0,75 kW til 375 kW
• Antal poler 2, 4 eller 6 (50 og 50/60 Hz)
• Driftstilstand: Kontinuerlig drift
• Overvejelse af gearede motorer

Super Premium-klasse IE4 til ny teknologi


Denne teknologi er under udvikling og er beskrevet i IEC 60034-30-1 standarden. De forventede grænser forventes at reducere strømafledningen med op til 15 % sammenlignet med klasse IE3.

Effektivitetsklasse IE4 gælder for alle typer strømstyrede el-motorer. Effektivitetsklassen for Bauer synkronmotorer med permanentmagnet til inverterforsyning er afledt af effektivitetsklasse IE4 og beskrevet i IEC 60034-30-1.

Kurven viser sammenligning af de tre effektivitetsklasser baseret på 4-polede motorer til 50 Hz drift og nominel effekt Pn på 0,75 til 200 kWatt.

Disse motorer er generelt vurderet ud fra drejningsmoment snarere end strøm. Den samlede effektivitet bestemmes under hensyntagen til effektafledningen i inverteren og de ofte betydelige procesgevinster opnået med hastighedskontrol.

En direkte sammenligning af motorklasser IE4 og IE3 er derfor ikke meningsfuld.