Mundbind-Top.png

Forespørgsel på maskiner, der laver mundbind?

så har vi tekniske løsninger og know-how der kan hjælpe dig

Delta Elektronik A/S kan bistå med teknisk rådgivning og information om, hvilke produkter og løsninger, der vil være relevante og velegnede til netop den opgave du har.

Grundlæggende udfordringer ved processen:

- Skæreprofilen ændres, når emballage og produkter
  ændres
- Automatisk ændring af indløbshastighed på materiale
- Roterende kniv bliver synkroniseret med lineær
  hastighed på indløb
- Undgå at skære i et forkert placeret emne eller
  tomme produkter

            

Delta Elektronik A/S kan levere hardware, såvel som assistance til programmeringen af maskiner for denne type. Mange af bevægelserne i denne type af maskiner er lineære og her har vi lineære akser fra LinMot, et helt unikt setup der gør at vi kan køre lineære - såvel som roterende akser synkront med høj hastighed og nøjagtighed.

Flowpakkeanlæg, flyvende etikettering:

Udstansning, klip og synkron samkørsel af forskellige underdele, samt den sidste del af produktionsproces-sen - nemlig indpakningen som også udføres på anlægget.

Fælles for dem alle er, at der anvendes præcist synkroniserede servoakser med high-speed registrering og avancerede bevægelses profiler.

Grundlæggende udfordringer ved processen:

•  Skæreprofil ændres, når emballage og produkter ændres
•  Automatisk ændring af indløbshastighed for materiale
•  Roterende kniv synkroniseres m lineær indløbshastighed 
•  Undgå at skære i fejlplaceret emne eller tomme produkter

Nøglefunktioner:

  CAM Tabel generation
   (Ramp op - Kørsel - Ramp ned)
•  CAM Synkronisering af lineære og roterende akser
•  CAM I/O Funktion for
•  Regulering af temperatur og ultralydssvejsning

Delta Elektronik A/S er specialister i højdynamiske løsninger og medicoindustrien kræver netop dynamisk arbejdende servoakser for at øge produktionskapaciteten samt til at forbedre ensartetheden.

Kontinuerlige produktionsprocesser med styring af mange akser for af- og opvikling, roterende klippe-, præge- og standseoperationer er alle indbyrdes synkroniserede.Delta Elektronik A/S forretningsområde er at levere komplette servosystemløsninger med tilhørende servomekanik, såvel i avancerede synkroniserings- og interpolations-opgaver som i simple punkt-til-punkt styringer. Vi tilbyder en optimeret styrings- og drevpakke til en bred vifte af servoopgaver, til fødevare, medico, maskinfremstilling - ja, alle brancher i den danske industri.