Kollmorgen_Stainless Steelmotor_Labeling10.JPG

Min maskine er bedre end din

Byg bedre maskiner end din konkurrent - ikke kun én der er ligeså god

Din maskine skal sælges på den performance, som den har
og ikke på det mærke, der sidder i tavlen

Branding af produkter er en stærk ting, men gennem de seneste år har der været for meget fokus på brand frem for performance. I dag findes der mange gode muligheder og løsninger, der kan bidrage til en bedre maskine, så din maskine får:

• Mere performance
• Øget kapacitet
• Større nøjagtighed
• Lavere omkostninger
• Væsentlig hurtigere gennemløbstid
• En maskine, der kræver mindre plads
• Løsninger: Service og after sales support minimeres
• Ingen krav til varierende PLC-fabrikater
• Forenklet og sikker konstruktion
• Konkurrence dygtig markedspris

Decentral servoteknik

er din næste generation af maskindesign

Decentralt distribuerede servodrev gør din maskine mere enkel og øger effektiviteten over hele maskinens livscyklus. Med denne teknologi optager din maskine mindre plads og er hurtigere at installere til en konkurrencedygtig pris. Blandt andet fordi du også reducerer kabling med 70 % og el-tavlen har du integreret på maskinen. Din kunde får en serieproduktion uden flaskehalse.

I første fase sparer du tid til design og konstruktion.

I anden fase reducerer du tid til montage og installation samt risikoen for fejlfortrådning fjerner du helt med det unikke One-Cable princip.

Med den integrerede DC-bus sparer din kunde energi under driften af maskinen. Og yderligere giver løsningen mulighed for en hurtigere og enklere rengøring, da hele systemet indeholder færre kabler og kabelbakkker/slæb.

Du og din kunde skal anvende mindre tid på service og vedligeholdelse. Din maskine giver en længere oppetid og bedre produktivitet i hele livscyklussen.

             •  Du eliminerer fejlfortrådning
             •  Du reducerer kabellængder fra 372 meter til 42 meter med decentral teknologi
             •  Du reducerer el-tavlen med 80 % - både i størrelse og installationstid
             •  Din installation på maskinen udfører du hurtigere
             •  Din maskine kræver mindre plads

Din maskine yder højere kapacitet med præcision

Altså, du får en servo med høj performance med en større dynamikfaktor for motorer, en hurtigere strømregulering og øget output fra din maskine. Hvad betyder det ikke for din kunde?

Du undgå krav til varierende PLC-fabrikater

Med en simplificeret styrings struktur kan du reducere omkostninger til styring med 30 % og du opnår mere motion orienterede løsninger med den integrerede PLC. Desuden forøges maskinens ydeevne 20 - 30 %.

    

Tit bliver du måske stillet overfor krav om du skal anvende forskellige typer af PLC-fabrikater til næsten de samme typer af maskinstyringer. Og ofte er dine motion opgaver ens, men med for eksempel Kollmorgens servo system kan du drage nytte af de samme servofunktioner uanset hvilket PLC-fabrikat du anvender på toppen. På den måde skal du kun skifte kommunikation, når du bliver stillet overfor krav om en anden type PLC-fabrikat.

Kør drevet før programmet er færdigt

Du kan simpelt hen køre med dit drev før PLC-programmet er færdigt for når du har forbundet motor og power er Kollmorgens AKD-drevserie klar til operation. Så, du kan altså udføre din testkørsel før din PLC-programmør er færdig med programmet.


Når du så tænker over at PLC med scan tider på 5 – 20 mSek. ofte medfører bevægelses afhængige I/O, som vil blive for langsomme så har du fordel af AKD-serien med 8 digitale I/O, som du frit kan programmere i forbindelse med bevægelsen.

Reducer omkostninger - forenkle uden kompromis

Plug & Safe - Funktionel sikkerhed over EtherCAT (FSoE) reducerer kablinger og forenkler maskinens konstruktion. Drev-integreret FSoE er netop kerneteknologien i 3. generation af Kollmorgen SafeMotion-løsningen. Hvis du ikke har set noget til FSoE endnu (også kaldet Sikkerhed over EtherCAT), vil du begynde at se det mere og mere. 

FSoE er en kommunikationsprotokol, der blev udviklet af EtherCAT Technology Group.

Målet var at designe en industriel kommunikationsbus, der ville være egnet til brug i sikkerhedsprogrammer - op til et IEC 61508 SIL3-niveau.

For at sætte dette i perspektiv betyder det, at kommunikationsbussen skal køre i over 100.000 år uden en uopdaget fejl.

Tidligere generationer af SafeMotion krævede, selvom det var bedre end mekanisk afskærmning, yderligere kantanordninger og kompliceret kabling mellem dem.’

3. generation SafeMotion reducerer antallet af komponenter og kablinger, hvilket forenkler systemet og reducerer kabinetstørrelsen. Til både betydning for dig som maskinbygger og for brugeren af maskinen.

            

Din maskine bruger mindre energi og er fleksibel

Du erstatter med fordel den dyre pneumatik og opnår øget dynamik med stor præcision og høj hastighed. Lønsomt for både dig og ikke mindst dine kunder. Og bruger du blanke IP69K aktuatorer kan du øge fleksibiliteten med styrede bevægelser uden risiko vor bakterievækst.

Skal din maskine lave komplekse bevægelser

Din maskine kan jo lave alle mulige tænkelige bevægelser og synkroniseringer hurtigere og enklere end andre konkurrenters systemer når du tænker lidt mere over nogle af de nævnte teknologier i denne artikel.

Din maskine genererer CAM-tabeller hurtigt og enkelt med grafisk og overskuelig motion struktur. Den avancerede synkronisering realiserer du ganske enkelt og simpelt.

Er min maskine stadig bedre end din?