Top billede

Elmo’s prisvindende 4-akset controller

og verdens mindste triple servodrev

4-Axis Miniature Motion-Control System - PlatinQuartet

Controlleren er udviklet af Elmo Motion Control. Den ultrakompakte 4-aksede motion kontrol-løsning vandt: ”MM modern manufacturing award 2019”.

En produkt ide, som Elmo har udviklet og produceret, der har en stor værdi til mange applikationer, hvor den kan implementeres.

Den 4-aksede controller blev også valgt, som det årlige bedste produkt inden for industriel, intelligent autoamtisering og instrumentering af control engineering i Kina.

Elmo Quartet-løsningen er ikke større end man kan have den i sin hånd. Enheden kombinerer enkelthed, high-power og centraliseret styring med den kompakte størrelse og fleksibilitet til decentrale servo netværk.

Controlleren består af 4 servo-drev, der hver kan levere 5 kW. De er meget tæt integreret på et enkelt printkort og er designet til at arbejde i en avanceret koordinering via en enkelt central forarbejdnings kerne.

Denne kompakte størrelse fører til omkostnings- og pladsbesparelser, minimal varmeafledning, mindre kompleks lednings og kabelføring, lavere sikkerhedsomkostninger og generel enkelthed, hvilket fører til at fabrikanten kan få sin maskine eller udstyr hurtigere på markedet.

Den lille størrelse gør det også muligt at integrere Quartet’en i systemet som en integreret komponent snarere end monteret entralt i et eksternt skab.

Enhver 4-akset applikation kan implementeres hurtigt og nemt ved hjælp af Elmo’s enkle programmeringsmiljø. 4-akse-modulet kan fungere som en selvstændig enhed såvel som en standard EtherCAT-node i et netværk.

Den distribuerede-centraliserede controller giver en centraliseret tilgang, der medfører højtydende multiakse-kontrol med mindst mulig forsinkelse, kombineret med bedre servo-loops af distribuerede, dedikerede servo’er. 

Denne tilpasningsevne gør Quartet’en velegnet til applikationer, der spænder fra Delta-, SCARA- og Gantry-robotik, til at vælge og placere monteringshoveder, gimbals og bælter. Controlleren med 4-akser er således designet til AGV'er og mobile robotter samt mange andre applikationer.

Elmo’s Gold Triple Twitter 

er verdens mindste servo drev

Elmo’s Gold Triple Twitter er et servo drev, der har ekstrem effekttæthed og ultrahøj strøm. Drevet er designet til høj præcision med høj pålidelighed til krævende applikationer. En udvikling af Gold Twitter-miniature-servo-drev er verdens mindste, mest kraftfulde servo-drev. Drevets meget høje strømstyrke og kompakte størrelse gør det ideelt til komplicerede applikationer, der har brug for høj strøm i et begrænset rum som I robotled.

Triple Twitter et 270 A (60 V) intelligent servo-drev kan bruges i alle industrier som medicinsk-, halvleder-industri, AGV'er, ROV'er (Remotely Operated Vehicle - undervands) og mange flere.

Drevet er ideelt til applikationer som luftbårne UAV'er og tunge droner, tårne, fyringsstationer og generelle batteridrevne missioner.

Enheden kan arbejde i temperaturer fra -40 ° C til 70 ° C og modstå mekaniske stød på op til 20 G eller vibrationer på op til 14,6 Gms (2 kHz) og overholder de strengeste sikkerheds-, EMC-, elektriske og miljømæssige standarder.