StöberPlanetGearNy TOP_1920_BlåBg.png

Ny generation af planetgear

meget kompakte og med et elektronisk navneskilt fra Stöber

Alsidighed og mere kompakte

Med den nye generation af planetariske servo planetgear har STÖBER udviklet drev, som er de mest kompakte på markedet med hensyn til deres ydeevne og deres enorme variation af kombinationer og muligheder.

Den nye generations kompakthed betyder i praksis at de nye gearkassers samlede længder er reduceret markant. Alle STÖBER-motorer, såsom EZ-serien eller lean-motorer uden sensor, kan direkte monteres - i alle størrelser - uden adapter.

En speciel funktion

Hver motorserie i enhver tilgængelig størrelse kan monteres direkte. Med denne variant sammensætter STÖBER den perfekte drevløsning til enhver anvendelse. Sammenlignet med den foregående generation udstyrer STÖBER også de nye planetgearmotorer med et elektronisk navneskilt, hvilket markant fremskynder idriftsættelsen af ​​drevstyringen og styringen.

Kompaktheden betyder jo også at brugeren får fordel af at skulle bruge mindre installationsplads, lavere vægt, højt drejningsmoment og som et resultat af en 

effekt-densitet, der øges med op til 65 procent. Det meget lille træghedsmoment er opnået på grund af, at motoradapteren er elimineret. Hermed kan drevets fulde dynamik udnyttes - en reel brugerfordel, der giver kortere cyklustid; det gælder især de små og mellemstore størrelser.

Stor torsionsstivhed

Den nye generation scorer også store point på grund af maksimal stabilitet og ikke mindst robusthed. Huset og gearets høje kvalitet sikrer store accelerationsmomenter og samtidig dermed en maksimal præcision. Brugere har fordel af en stigning af accelerationsmomentet på 60 %, en stigning i hastighed på 45 % og en stigning i torsionsstivhed på op til 50 %.

Fleksibel motormontering og adapter system

Den nye generation af planetariske gear er især overbevisende på grund af den enorme varians. Gearene kan ikke kun kombineres med forskellige STÖBER-motorer i direkte montering, men også med alle tredjepartsmotorer i alle størrelser ved hjælp af variable adaptere.

Drevspecialisten tilbyder en unik interface-teknologi: STÖBER motoradaptere fås med forskellige koblinger og ServoStop-variant med en integreret bremse; derudover kan adapterne kombineres med standard eller gear med reduceret tilbageslag.

Især STÖBER-adapterens store version med en ekstra stor motorplade gør det muligt at tilslutte de mest kompakte STÖBER-gear til motorer i meget store design - et unikt argument.

En anden fordel i forhold til konkurrerende produkter

Afhængigt af applikationen kan man vælge et passende leje som: Dyb rillet-kugle, cylindrisk rulle eller vinklede lejer. Disse friktionsoptimerede lejer gør det muligt at gearet kan opnå endnu højere hastigheder.

Med det store antal varianter har man enhver mulighed for at sammensætte nøjagtigt den rigtige drevløsning til enhver anvendelse. Med en mindre motor får man optimeret effektiviteten. Og en mindre drev controller kan også være passende - hvilket også reducerer omkostningerne.

Let idriftsættelse med et udvidet elektronisk navneskilt

En anden særlig egenskab ved den nye generation er det elektroniske navneskilt. I kombination med STÖBER-elektronik sender hver gearmotor automatisk sine egne elektroniske og mekaniske relevante data til den tilhørende drev controller via plug and play under idriftsættelse. De gearede motorer bliver således tydeligt identificeret. Der er ikke behov for tidskrævende, fejlagtig parameterisering, hvilket markant forkorter den samlede systemkonfiguration.

Gå til toppen og læs mere om Stöbers produkter under menuen Lineærteknik.

Til top ...