Delta Bygning.jpg

Vil du arbejde med den teknologi du er uddannet til

indenfor servo- og robotløsninger i et godt, dygtigt team?

AMK family

Vi er en dansk handels- og ingeniørvirksomhed, som søger en applikationsingeniør til servo- og robotløsninger.

STILLINGSBESKRIVELSE

Du indgår naturligt i vores team af engagerede ingeniører, hvor du selvstændigt arbejder med projektløsninger, inden for automations-, servo- og robotteknologi. Du har mulighed for at følge projekterne fra tidligt design til endelig implementering, hvor de faglige udfordringer løses ved teamorienteret samarbejde.

Du deltager både i udvikling af software til vores servosystemer og design af brugergrænseflader til PC-løsninger og HMI-interface. Ydermere er du med under idriftsættelse og systemindkøring hos kunden, hvor du har brug for den reguleringsteknik, du har lært. Du skal regne med rejseaktivitet i få perioder på året.

•   Programmering, styring og regulering
•   Servo-, robot- og PLC-teknik
•   Systemdesign
•   Automation
•   Support og rådgivning

PERSONLIGE OG FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har en længerevarende uddannelse som diplom-, civilingeniør eller lignende. Gerne med et ønske om at arbejde med automationsudstyr. Kendskab til servoteknik og struktureret programmering er absolut en fordel.

•   Gode programmeringsegenskaber – evt. kendskab til               industrielle systemer CoDeSys eller lignende
•   Servoteknisk uddannelse (Klassisk PID samt diskrete 
     systemer)
•   Teoretisk mekanik
•   Selvstændig og samarbejdsvillig
•   Flydende engelskkundskaber
•   Udadvendt og kundeorienteret

VI KAN TILBYDE

En stilling, hvor du arbejder på forkant med industrielle løsninger. Du får direkte kontakt og erfaring med specialmaskiner både under design og indkøring; Gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, samt afvekslende opgaver i et dynamisk miljø.

ANSØGNING

Har ovenstående vækket din interesse, så send en ansøgning pr. email mrk. ’Applikationsingeniør’ til Delta Elektronik A/S att: Jørgen Sommer, email: js@servo.dk. Spørgsmål til stillingen kan rettes pr. email til js@servo.dk.

OM DELTA ELEKTRONIK A/S

Delta Elektronik A/S er et danskejet handels- og ingeniørfirma lokaliseret i Taastrup. Siden 1974 har vi repræsenteret internationalt kendte producenter af automatiseringsudstyr brugt i den danske industri. Vores speciale er servoløsninger, hvor vi har mere end 30 års erfaring i design og konstruktion.  Vi udvikler og implementerer servo- og robotløsninger til en bred vifte af industrien. Af samarbejdspartnere kan nævnes virksomheder inden for medico-, fødevare-, metal- og trykkeribranchen. Vi er et ungt team, som i dag beskæftiger 9 medarbejdere.

NØGLEORD

Servo, Robot, HMI, PLC, Automation, Programmør, Systemdesign, Ingeniør, Kontrol og Automatik. Realtidssystemer, Realtids-busser, CAN-Open, EtherNet IP, MOdBus, Sercos, Ethernet, EtherCAT, ProfiNet.
Delta Elektronik A/S - Husby Alle 17 - 2630 Taastrup

Kollm washbar