DTN_1_Top.jpg

Pakkemaskine løsninger fra AMK

skalerbare alt-i-en løsninger til maskine byggerens automatisering

Decentraliserede drevløsninger

 


Hvad enten styringen er centraliseret eller decentraliseret er AMK’s skalerbare alt-i-en løsninger brugbare i maskine byggerens automatisering af maskiner og anlæg.

Man kan konfigurere, bygge og vedligeholde maskiner meget hurtigt, lønsomt og effektivt med AMK’s hardware og software.

Servo motorer AMKASMART ihXT

Dette er et smart, intelligent og decentraliseret system. Ideelt til decentrale hjælpe drev og kan for eksempel bruges til format justering, transport af materialer, tværgående skæring eller gantry drev.

Fordelene med ihXT er et ekstremt kompakt decentralt servodrev med integreret inverter med effektområdet fra 150 til 3.000 watt. Man sparer op til 90 % på kabel omkostninger, idet forbindelser udføres med AMK’s innovative kabelkoncept.

Motion controller AMKASMART iSA

Automation uden brug for styreskab eller kabinet. iSA er ideelt til modulær maskine bygning eller som en fuldgyldig motion controller til mindre stand-alone maskiner. Intelligente supplerende moduler kan integreres i maskinen uden brug af styreskab.

Fordelene:

Let integration i eksisterende systemer
Motion controller, tilsluttet forsyning og 24 V forsyning integreret
Kommunikation på tværs af alle velkendte fieldbus'er
Visualisering via LAN interface er muligt

iC og iX decentraliserede servo converterere

Med disse enheder har AMK gjort decentralisering let med plads- og tidsbesparelse samt sparet indsats. Servo controllere med og uden integreret tilsluttet forsyning er ideelt til brug i single-akse applikationer og modulær maskine struktur.

Der er en hel del fordele med iC og iX converterne. De giver mulighed for kompakte maskine design og installationer uden brug af styreskab eller kabinet.

Desuden er de designet med en effektiv køling ved fornuftigt valg af monterings position.

De har 8,2 Amp kontinuerligt strømforbrug på mindste installationsplads med kortvarig spidsstrøm på 16,5 Amp. På grund af ekstrem let kabling og brug af normale standard M23 og M12 stik, samt den enkle trådning og installation, opnår man betydelige reducerede installations omkostninger.

Sikkerhedsfunktionen STO er integreret i enhederne samt multi-funktionale I/O til sensorer. Type iC tilsluttes 3 x 400 Vac forsyning med DC link forsyning til ekstra akser.

Centraliseret drevløsninger

kombiner løsningerne let og fleksibeltServo konverter AMKASYN KE/KW

Om disse konvertere kan det siges meget kort: Dynamisk, præcis, multi-funktionel, kompakt.

Fordelene:

Ekstremt kompakt design
Omkostnings-optimerede løsninger på grund af den modulære systemstruktur
Variabelt effektområde
Valg af kølesystem
Bæredygtighed gennem genopretnings kapacitet
Single- og multi-akse moduler kan leveres
Effektiv køling og øget service-levetid ved brug af kold-plade teknologi.
Sikkerheds funktionen STO er integreret
Samling af komplekse maskiner i netværk med præcis synkronisering i real-time
Høj effektivitet
Valg af controller-kort er baseret på kravene og omfattende sikkerhedsfunktioner

Controller kort AMKASYN KE/KW

Funktionalitet og sikkerhed er lavet så det kan måles og desuden med opgave orienteret tilpasning af servo converterne. De har integreret I/O til sensorer og så kan man benytte alle hovedsprog.

Nogle af fordelene ved controller-kort er at de er skalerbare og at man kan udvælge ud fra de funktionelle behov. Og så er de udvidet med omfattende sikkerhedsfunktioner, hvilket jo har betydning for pakke- eller emballagemaskinen, som jo også skal overholde maskindirektivet.

AMKAMAC AIO

Disse enheder er hurtige, fleksible og sikre, ideelt for input og output signaler. Det modulære design sikrer en hurtig idriftsættelse, intuitiv håndtering samt hurtig installation uden brug af værktøj. Det direkte tilslutnings system PUSH IN sparer tid og minimerer fejl.

Bus’en er et høj-hastighed system med op til 256 digitale I/O i 20 μS med ekstrem kort svartid og hurtig adressering. Pr. station AIO-enheder er der op til 1024 I/O kanaler.

Servo motorer

DYNASYN DD motorer

Dette er AMK's høj-dynamiske motorer med stor energi effektivitet og dermed ideel til positionering, cyklus drift og er egnet som hoved drive.

Fordelene:

 • Bedste værdier til acceleration
 • Høj energi effektivitet grundet den meget lave motor inerti
 • Meget glat løb grundet lavt drejningsmoment
 • Tilpasning efter kundeønsker
 • Tilpasning efter effekt-specifik basis
 • Lang service levetid
 • Luft- eller vandkøling

DYNASYN DT high-troque motorer

En kraftfuld og kompakt serie, der er ideel til applikationer med intermitterende drift og spidsbelastninger. Desuden har de høj overbelastnings kapacitet.

Serien byder på et meget højt stilstands moment, højt drejningsmoment og strømtæthed. Desuden er serien designet med ekstreme kompakte dimensioner og enhederne kan monteres i en hvilken som helst position.

Torque området går fra 0,5 til 1.200 Nm. Der er tre valgbare kølings muligheder: Konvektion, luft eller vandkøling.

SPINDASYN SEZ elektrisk cylinder

Denne serie er kraftfuld og energieffektiv og ideel som positionerings drive. Serien er designet med stor og konstant kraft samt stor positionerings nøjagtighed. Enhederne er designet med et installation-klart system og så er der ingen yderligere sliddele.

Motion controller og ingeniør værktøj

AMKAMAK motion controller

Denne serie er designet og ideelt egnet til både centraliserede og modulære maskincontroller koncepter.

Fordelene:

 • Skalerbaralt-i-énløsning
 • Åben for alle maskine koncepter
 • Tilgængelig som maskine controller eller i en konstruktionsenhed med en IP69K motion controller
 • Ekstremt kompakte dimensioner
 • EtherCAT som en real-tidfieldbus med et nærmest ubegrænset antal noder i bus’en
 • Synkroniseret tvær-kommunikation med andre controllere i systemet for modulær maskine koncept

AIPEX PRO ingeniør værktøj

AIPEX PRO integrerer alle ingeniør og service værktøjs funktioner, som der er behov for i hele maskinens levetid -i et enkelt værktøj. AMK giver mange værdifulde teknologiske funktioner, som kan benyttes i kombination med AMK motion controllere og AIPEX PRO.

Man kan samle og arkivere proces data og den automatiske konfiguration reducerer ingeniørtiden. En yderlig fordel er at mulighederne for diagnosticering og fjern-vedligeholdelse er inkluderet. Blandt funktionerne for lettere programmering kan nævnes:     

 • Path control
 • Pick & Place
 • Cross-cutter
 • Register control
 • Winder
 • Tubular packaging

Samarbejde, rådgivning og service

Delta Elektronik A/S, der repræsenterer AMK, samarbejder og tilbyder brugerne know-how og hjælp efter behov. For at få en fordel i forhold til konkurrenternes pakke- og emballerings maskiner supporterer Delta Elektronik A/S og AMK omfattende applikations knowhow i alle faser – fra design til idriftsættelse af maskinen.

Et samarbejde med Delta Elektronik A/S gør det meget nemt at få ryddet flaskehalse og få reduceret tiden til markedsføring af maskinen betydeligt.

Delta Elektronik A/S løser opgaverne fra A-Z og du har kun én leverandør af servo- og/eller lineær teknik.

Samarbejdet efter aftale kan bestå af:

 • Applikation design
 • Projekt definition
 • Programmering
 • Idriftsættelse
 • Service på maskinen i drift
 • Træning af medarbejdere

Pakkeopgaver stiller meget specielle krav

Nedenfor er vist tre eksempler på AMK’s løsningerTubular taske/pose pakningTubular bag packagingAMK fordele til denne applikation:

Teknologiske funktioner er allerede klargjort designet til tubular pose pakning, vikling og tværsnit/cross cutting reducerer programmeringsindsats og tiden frem til markedsføring af maskinen.

Drevene er stærkt synkroniserede med meget præcise styrings egenskaber for dynamiske processer som Cross-cutting. Blandet automations løsning fra centraliseret og decentraliseret drev systemer med centraliseret tilsluttet forsyning og regenerering - Høj energieffektivitet.

Blister pakningAMK fordel ved denne application:

Fremstilling af applikationen bliver meget forenklet på grund af allerede klargjort teknologi-funktioner som afvikling med eller uden danser eller trykcelle.

Servo motorerne er skalerbare og servo drevene matcher med denne blisterpakke applikation. Hurtig skift mellem formater i løbet af operationen ved brug af decentraliserede hjælpe drev. Desuden byder AMK-løsningen på dynamiske motorer til diskontinuerlige stemplings operationer.


Karton formning


AMK fordele ved karton pakning applikationen:

Fuldt udviklede løsninger til komplekse og koordinerede bevægelses sekvenser med print mærke detektering – selv detektering af micro mærker. Der er nemme ekstra valgmuligheder selv efter pakke maskinens levering (uden styreskab). Herudover er der multi-akse samling med centraliseret tilslutning af forsyning og DC link netværk. Der er tale om modulært system design med reducerede installations omkostninger på tværs af decentrale drev.