Spinea banner dele.png

TwinSpin høj præcisions reduktionsgear

de findes i flere serier med en cylindrisk formet kasse

T-Serien

T-serien repræsenterer en bred vifte af TwinSpin højpræcisionsreduktionsgear med en cylindrisk formet kasse. Disse gear omfatter en nøjagtig reduktionsmekanisme og højkapacitets radiale og aksiale cylindriske rullelejer.

Dette design af reduktionsgear tillader montering af lasten direkte på udgangsflangen eller kabinettet uden behov for yderligere lejer. T-seriens højpræcisionsreduktionsgear er kendetegnet ved et modulært design, som tillader montering af din ønskede motortype ved hjælp af en tilslutningsflange.

T-serien inkluderer gear, der ikke er helt forseglede; der skal bruges en indløbsflange og et pakningssæt til tætningen. SPINEA er efter kundens ønske i stand til at levere et fuldstændigt forseglet reduktionsgear med en flange i henhold til kundens motor.

Fordele

●   Gear med nul slørreduktion
●   Høj momentkapacitet
●   Fremragende positioneringsnøjagtighed og
      positionerings gentagelsesnøjagtighed
●   Høj vridnings- og tilt-stivhed
●   Små dimensioner og vægt
●   Høje reduktionsforhold
●   Høj effektivitet
●   Lang levetid
●   Nem montering

E-Serien


E-serien repræsenterer et bredt udvalg af TwinSpin højpræcisionsreduktionsgear med en flangeformet kasse. Disse gear omfatter en nøjagtig reduktionsmekanisme og højkapacitets radiale og aksiale cylindriske lejer. Dette design af reduktionsgear tillader montering af lasten direkte på udgangsflangen eller kabinettet uden behov for yderligere lejer.

E-seriens højpræcisionsreduktionsgear er kendetegnet ved et modulært design, som gør det muligt at montere din ønskede motortype på reduktionsgearet ved hjælp af en tilslutningsflange.

E-serien inkluderer TwinSpin højpræcisionsreduktionsgear, der ikke er helt forseglet; der skal bruges en indløbsflange og et pakningssæt til tætningen. SPINEA er efter kundens ønske i stand til at levere et fuldstændigt forseglet reduktionsgear med en flange i henhold til kundens motor.

Fordele

●   Gear med slørreduktion
●   Høj momentkapacitet
●   Fremragende positioneringsnøjagtighed og
      positionerings gentagelsesnøjagtighed
●   Høj vridnings- og tilt-stivhed
●   Små dimensioner og vægt
●   Høje reduktionsforhold
●   Høj effektivitet
●   Lang levetid
●   Nem montering

H-Serien


H-serien repræsenterer TwinSpin højpræcisionsreduktionsgear med gennemgående huller i akslerne, også kendt som hulaksel versionen. Kabler, rør med trykluft, drivaksler og så videre kan føres gennem hullet i gearets aksel.

H-seriens højpræcisionsreduktionsgear omfatter en nøjagtig reduktionsmekanisme og højkapacitets radiale og aksiale cylindriske lejer. Dette design af reduktionsgearene tillader montering af lasten direkte på udgangsflangen eller huset uden behov for yderligere lejer.

H-serien er fuldstændig forseglet og fyldt med fedt i hele livet.

Fordele

●   Stor indgangsakseldiameter
●   Helt forseglet
●   Gear med nul slørreduktion
●   Høj momentkapacitet
●   Fremragende positioneringsnøjagtighed og
     positionerings gentagelsesnøjagtighed
●   Høj vridnings- og tilt-stivhed
●   Små dimensioner og vægt
●   Høje reduktionsforhold
●   Høj effektivitet
●   Lang levetid
●   Nem montering

M-Serien


M-serien repræsenterer TwinSpin højpræcisionsreduktionsgear i ministørrelser. Seriens første repræsentant er størrelsen TS 50, og i den nærmeste fremtid planlægger vi at introducere endnu mindre TwinSpin gear, der vil udvide M-serien. Dette design af reduktionsgear tillader montering af lasten direkte på udgangsflangen eller huset uden behov for yderligere lejer.

M-serien har bevaret alle kvaliteterne fra de større SPINEA gear. Vi kan med stolthed sige, at de i deres kategori repræsenterer de bedste gear på markedet.

M-serien er fyldt med fedt i hele livet. Tætningen af M-seriens reduktionsgear er sikret med forseglede (2RS) kuglelejer, som bruges som udgangslejer på reduktionsgearet, og de bruges også til huset til reduktionsgearets indgangsaksel (let lækage af smøremiddel er tilladt). Efter kundens ønske er SPINEA i stand til at levere et fuldstændigt forseglet reduktionsgear.

Fordele

●   Små dimensioner og kompakt design
●   Fuldt forseglet med 2RS kuglelejer
●   Enkel installation
●   Gear med reduktion af slør
●   Meget lav masse
●   Meget høj effekttæthed
●   Output dyb rille kugleudgangsleje med lav friktion
●   Høj ydeevne af reduktionsgearet
      ▪   Høj præcision
         Høj vridnings stivhed
         Høj linearitet af torsionskarakteristika
●   Meget lav input-inerti
●   Meget lav friktion og høj effektivitet

G-serien


Ny generation af TwinSpin reduktionsgear med høj præcision med et nyt design af hovedlejet og forbedret ydeevne til de mest krævende applikationer. G-serien øger drejningsmomentet til vægtrationen sammenlignet med den forrige generation. Innovativt design af hovedlejet opnår hidtil uset tilt-stivhed, høj præcision af udgangslejet og modularitet i designet, som muliggør skræddersyede løsninger.

Yderligere forbedringer introduceret med G-serien bringer yderligere friktionsreduktion i transmissionsmekanismen, lavere hysterese og lave indstillinger for tabt bevægelse, især i lille størrelse.

Endelig introduceres med G-serien nye størrelser af reduktionsgearer i standard- og hulakseldesign for at udvide porteføljen og anvendelsesområdet af TwinSpin-reduktionsapparater. Den kommer i to varianter, kun med forseglet udgang eller som et fuldt forseglet gear til direkte forbindelse med en motor.

I denne nye generation har vi koncentreret resultaterne af flere års udvikling af reduktionsgear designet sammen med implementeringen af ​​de nyeste fremstillingsprocesser og teknologier.

Fordele

●  Høj tilt-stivhed
●  Lav friktion
●  Udgangsleje med høj præcision
●  Høj momenttæthed
●  Reducerede indstillinger for tabt bevægelse
●  Høj drejningsmoment overbelastningskapacitet