Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af HMI panel i et produktionsmiljø

MicroInnovation - Eaton HMI paneler

kraftig PLC, CoDeSys og HMI - Din komplette maskinstyring!

MicroInnovations paneler er ikke kun HMI, men en komplet maskinestyring med PLC, HMI og motion - alt i en enhed. Den integrerede PLC, som er indbygget, er baseret på CoDeSys, der er en gratis softwareplatform, som følger standarden IEC/EN 61131-3.

CoDeSys software


Softwaren integrerer PLC-logik, motion og HMI efter alt-i-et princippet. Hermed opnår du en integreret programmeringsplatform, hvor Tags og Variable, der benyttes i PLC-delen også er tilgængelige i motion og MI-applikationen.

Du programmerer simpelt hen i det sprog, som du ønsker, at programmere i. Således kan det færdige projekt være skrevet i et eller flere sprog. Funktionsblokke er tilgængelige for dig til servo funktioner, tællere, timere o.l.

Alle er programmeret i henhold til PLCopen-standarden

HMI panel vist hvor Flash kort indsættes

Firmware, PLC-runtime software, HMI-, PLC-applikation og data ligger alt sammen på et Flash-kort.

I tilfælde af at en HMI/PLC går ned kan dette kort blot flyttes til en anden HMI/PLC-skærm og systemet er oppe at køre på ny.

Opdateringer og ændringer kan efterfølgende sendes til maskinen blot ved at udskifte flash-kortet.

CoDeSys

Codesys - Controller Development System -Normalt stiliseret som CODESYS, et udviklingsmiljø til programmering af controller applikationer i henhold til den internationale industristandard IEC/EN 61131-3. Hovedpro-duktet i softwarepakken er CODESYS Development System, et IEC/EN 61131-3-værktøj.

IEC/EN 61131 omhandler grundlæggende softwarearkitektur og programmeringssprog for styreprogrammet i PLC.

Remote Client


Med funktionen "Remote Client" - kan HMI/PLC'en fjernbetjenes og diagnosticeres via VPN over Ethernet. Hermed kan du ganske enkelt udføre fejlfinding af din maskinstyring, når du sidder behageligt derhjemme - ja, eller et andet sted fra.

Den integrerede WEB-server kan også sende en SMS eller Email, der rapporterer om fejl eller status.

Relaterede produkter

Trio motion controller >