Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelser af controller og motorer

DX4 løsning med AC drev- og motorpakke


giver stor ydelse og pålidelighed - Alt hvad du har brugt for - intet mere​

Her kan du orientere dig om Trios-løsninger med de nye DX4-servodrev, vores helt nye drev- og motorpakker, der giver dig ydelse og pålidelighed - optimeret i alle detaljer for at gøre mere med mindre.

DX4 får 3 rammestørrelser med effekt fra 50W til 3kW. Serien er designet til at blive matchet med MX-motorer og tilbehør samt hjælpe dig til en hurtig maskine-løsning, men med høj præcision.

DX4 Servo Solution vist med controller kombination og forskellig størrelse motor.


DX4 servo solution er designet til at fungere problemfrit med Trios EtherCAT-controllere og integreres fuldt ud i Trios værktøj - Motion Perfect - til udvikling af applikationer. Dette giver dig mulighed for en komplet maskinkonfiguration med ét værktøj:

Idriftsættelse
Diagnostik
Programmering

Trio fokuserer på:

Brugervenlighed = kort opsætningstid = du fokuserer på din applikation

DX4 Features

• Drev og motion koordinator integreret i Motion Perfect
• Matchet med MX-motorer med lav / medium inerti
• EtherCAT-understøttelse med opdateringshastighed til 125µS
• Kompakt størrelse
• Funktionel sikkerhed Dual STO (SIL3, PLe)
• 200 Vac fra 50W op til 3kW
• 20-bit inkrementel / 23-bit absolut encoder-interface
• 350 % overbelastningsevne
• Interne funktioner til drevbeskyttelse
• 7 digitale indgange
• 2 dedikerede touch-probe indgange til positionslås
• 4 digitale udgange
• Omfattende tuningteknologi inklusive: Auto-tuning-funktion, adaptiv
   vibrationsdæmpning og friktionskompensation
• Field opgraderbar firmware

DX4 controller

Trio Motion-teknologi

Lanceringen af ​​det nye DX4-servodrev og MX-servomotorserie udvider Trios maskinløsninger og gør det nu hurtigere og lettere for OEM'er at udnytte den højtydende bevægelseskontrol, der er tilgængelig fra Trios serie af Motion Coordinators.

DX4-servodrevet har plug-and-play-kompatibilitet med Trios controllere og Slice I/O-systemer, alt sammen programmeret i en enkelt software: Motion Perfect 5.

Dette øger hastigheden for dig med applikationsudvikling og idriftsættelse for OEM'er i industrien - Herunder emballage, medicinsk, metal, CNC, robotik og anden industri.

Med DX4-servodrev opnår du en høj kontrolydelse til motorakslen og du opnår hurtig og nøjagtig positionering med de matchede servomotorer MXL (lav inerti) og MXM (medium inerti). Drevet har EtherCAT-opdateringshastigheder ned til 125 μS og 350 % overbelastning i forbindelse med højdynamiske applikationer samt Functional Safety dobbelt STO (SIL3, PLe). Motorerne er vært for 23-bit absolut multi-turn kapacitet hvormed positioneringsnøjagtigheden øges.

DX4 controllerAlt hvad du behøver

DX4 servodrev- og motorpakker er optimeret med hensyn til funktion, ydelse og funktioner til at levere skalerbare servobaserede løsninger i krævende bevægelsescentreret maskinautomation.

Skærmbillede af Software Motion Perfect


Én grænseflade til din løsning

DX4 er fuldt integreret i Motion Perfect, vores enkelt softwareværktøjssæt til systemplanlægning, konfiguration og maskinprogrammering. Denne udgivelse er forbedret for at gøre opsætning, diagnostik og idriftsættelse endnu mere ligetil.

Bygget på Trios Motion-ix-kerneteknologi giver den dig som bruger en redesignet og letforståelig grænseflade til hurtig applikationsudvikling, controller- og drevkonfiguration samt overvågning af funktioner.

Til programmering af motion understøtter Motion Perfect 5 standarden IEC 61131-3 om sprog samt PLCopen for at muliggøre en udvikling, der passer til alle programmeringsbaggrunde og behov.

Den Windows-baserede software omfatter et oscilloskop med til op til 8 kanaler såvel som et digitalt twin værktøj til visualisering.

3D offline-simulering fremskynder udviklingen ved at validere motion kontrol før den fysiske implementeres. Denne teknologi har du især nytte af til kompleks styring til robotics. Motion Perfect 5 kan du bruge til at programmere robotter med op til seks akser.

Standard IEC/EN 61131-1

Programmerbare controllere - Del 3: Programmeringssprog.Omhandler grundlæggende softwarearkitektur og programmeringssprog for styreprogrammet i PLC. Den definerer tre grafiske og to tekstuelle programmeringssprogstandarder:Ladder diagram (LD), grafisk
Funktion blok diagram (FBD), grafisk
Struktureret tekst (ST)
Instruktionsliste (IL), tekst
Sequential function chart (SFC), har elementer til at organisere programmering til sekventiel og parallel kontrolbehandling, grafisk.

Relaterede produkter

MX motor til DX4 >