Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med Trio controllere og motorer

MX4 servo motor serier til DX4 controller

servomotorer med lav eller medium inerti og høj hastighed

Trios løsninger med en drev- og motorpakker, der giver dig en høj ydelse og pålidelighed, optimeret i alle detaljer for at gøre mere med mindre. Motorserien MX4 og tilbehør er designet til at blive matchet med DX4 controllere med effekt fra 50 Watt til 3 kWatt. Dette hjælper dig til en hurtig maskine-løsning, men med høj præcision.

                              MXL servo motor i 3 størrelser

MXL servomotor serie

MXL-serien er motorer med lav inerti og med høj hastighed til DX4 servodrev serien med effekt: 50 W - 1 kW. Servomotorserien omfatter løsninger med absolutte eller inkrementelle enkodere og er velegnet til hastigheder op til 6000 omdr/min. Serien kan også leveres i varianter med integreret bremse.

Lav inerti tillader at du får meget hurtige responstider og disse motorer udvikler et meget højt øjeblik på trods af deres lille størrelse. I kombination med DX4 servodrev er de ideelle til applikationer med højdynamiske reaktioner, hurtig og præcis positionering.

Trio's servodrevsystemer kan du bruge i en lang række applikationer takket være deres høje ydeevne, tilgængeligt effektområde og kompakte dimensioner.Highlights

• 20-bit inkrementel eller 23-bit absolut enkoder
• IP65-klassificeret
• Olietætning som standard
• Valgfri bremse

MXL motor

MXM servomotor serie

MXM-serien med medium inerti servomotorer og med medium hastighed designet til DX4 servodrev serien med effekt: 1kW - 3kW. Serien af servomotorer omfatter løsninger med absolutte eller inkrementelle enkodere og er velegnede til applikationer med hastigheder op til 3000 omdr/min. Serien omfatter varianter med integreret bremse.

Medium inerti giver hurtige responstider, og disse motorer udvikler et meget højt øjeblik på trods af deres lille størrelse. I kombination med Trio's servodrev er de ideelle til applikationer med højdynamiske reaktioner og hurtig og præcis positionering.

Trio's servodrevsystemer kan bruges i en lang række applikationer takket være deres høje ydeevne, tilgængeligt effektområde og kompakte dimensioner.Highlights

• 20-bit inkrementel eller 23-bit absolut enkoder
• IP65-klassificeret
• Olietætning som standard
• Valgfri bremse

MXM motor

Relaterede produkter

DX4 AC servo løsning >

Katalog og data

DX4 System Brochure >

​DX + MX is everything you need, nothing more