Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelser af to DM01 guide moduler

DM01 LinMot guide moduler op til 572 Nm

Komplet guideløsning med MagSpring og pneumatisk holdebremse

DM01 lineære guider har højere en højere stivhed og giver dermed mindre udbøjninger. Du får en komplet drevløsning bestående af en lineær føring og permanent integrerede LinMot-statorer. Afhængig af kravene i forhold til slaglængde og kraftbehov tilbyder LinMot mere end 20 varianter indenfor DM01 produktfamilien. Dette giver dig en bred række muligheder for at løse opgaven.

 

Store kræfter, høje hasigeder og acceleration

Kerneteknologien i disse drev enheder består af PS01-23, PS01-37 og PS01-48 LinMot lineære motorer. Dette giver dig mulighed for at producere kræfter på op til 572 N og slaglængere på op til 575 mm.


Du får motoregenskaber med accelerationer på op til 50 m/Sek.2 og en maksimal hastighed på 5 m/Sek, vil med succes kunne overgå kravene til stort set enhver applikation.

Ideel til medico-industrien mfl.

Videoen viser LinMot's DM01 lineære moduler med meget dynamiske bevægelser. DM01-serien er en komplet drevløsning bestående af en lineær guide og permanent integreret LinMot-stator.

Den høje grad af beskyttelse og den øgede bøjningsstivhed af modulerne gør dem ideelle til brug i medico-industrien og til håndtering og samleopgaver.

• Direkte montering af lasten
• Absorbering af tværgående kræfter
• Hus i anodiseret aluminium for nem
  rengøring
• Korrosionsbestandige, hårdforkro-
  mede styrestænger
• Lineære kuglelejer
• Fødevare godkendt smøremiddel
  (NSF H1)
• MagSpring®-opsion for vertikal last-
  kompensation
• Kan kombineres til to-akse PPU-
  systemer


Video: LinMot's DM01 lineære moduler med meget dynamiske bevægelser.

LinMot har udviklet et produktkoncept, hvor linearmotoren er permanent monteret sammen med guiden. Præcisionsaksler styret af lineære kuglelejer sikrer at du får en præcis lineær bevægelse. 

Hver DM01 lineær guide får du leveret færdigmonteret. Derfor kun ét varenummer for bestilling. Idriftsættelsen af drevene er meget enkelt, idet alle DM01 lineære guider er udstyret med «Plug and Play» teknologi. Det betyder at de påkrævede typeparametre, skal du ikke vælge manuelt - de læses automatisk ind af servo drevet.

Du kan vælge DM guide godkendt til renrum

DM guiderne er udviklet for at sikre en pålidelig stabilitet, for at garantere ren-hed i produktionen og disse DM lineæ-re moduler er certificeret som kompo-nenter, der kan benyttes til opgaver i renrum. Fås med renrumscertificering op til ISO4 og forsynet med fødevare-sikre smøremidler. Se mærket til højre.

IEC/EN ISO 14644-1

Renrum og tilknyttede kontrollerede områder - Del 1: Klassifikation af luftrenhed ved hjælp af partikelkoncentration.

Et rum, hvor koncentrationen af ​​luftbårne partikler kontrolleres, og som konstrueres og bruges på en måde til at minimere introduktion, dannelse og tilbageholdelse af partikler inde i rummet, og hvor andre relevante parametre, fx temperatur, fugtighed og tryk, kontrolleres efter behov .