Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af tandhjul

Den 7. akse aktuator shuttle-system fra Rollon

Høj-dynamisk bevægelse af robot over lange afstande

Til automatiserede produktionssytemer har Rollon designet 7. akse-systemet til yderligere at forbedre produktiviteten af samarbejds -robotter. Til en given opgave findes de rette automationskomponenter i Rollon’s produktprogram blandt andet til Universal Robots robotløsninger.

Shuttle-systemet øger driftsområdet for samarbejdende robotter fra Universal Robots. er designet til yderligere at forbedre produktiviteten af UR-robotter inden for automatiserede produktionsprocesser. Det gælder i flere industriområder uden at man skal gå på kompromis med brugervenligheden.

Forøg produktivitet og driftsområdet for alle robotter

Systemet udfører en glat og præcis bevægelse langs den vandrette eller den lodrette akse. Og dette sker med et højt kontinuitetsniveau. Der er tale om en dedikeret løsning til enhver størrelse af UR-robotter. Med det formål at man får den maksimale effektivitet og en lønsom omkostningsoptimering.                                                                    LIneær modul påmonteret en robot og bælteført betjeningspanel

Hurtig opsætning og pålidelighed

Systemet er designet så man får forenklet montering og justering. Dette sammen med dedikeret interface gør den syvende akse let at installere. Rollon 7. akse-system er udviklet og skabt på baggrund af mange års ekspertise i design og produktion af lineære bevægelsessystemer.

Palletering

Montage

CNC værktøj isætning/udtagning

Grafik viser løsning på palletering
Grafik viser løsning på montage
Grafik viser løsning på CNC værktøj med ind- og udtagning


Video: Demonstration af den 7. akse.

Produkt beskrivelse


Guidesystemet fås med recirkulerende kugleføringer eller ruller, mens transmissionen er designet med remtræk for de mindre system og med tandstang og tandhjul for længder over 10 m. Shuttle-enheden er udstyret med justerbare bånd for at man også kan justere på uregelmæssige overflader. Energikæder, kabelbakker, niveau/monteringssko og støddæmper i slagenden er inkluderet som et komplet system løsning.

En syvende akse designet specielt til cobots fra det førende danske firma, Universal Robots, inden for sektoren med samarbejdende robotter.

Målet er at øge handlingsområdet og yderligere forbedre ydeevnen for UR-robotter i automatiserede processer i forskellige industrisektorer uden at ofre brugervenligheden.

Dette er en funktion, der har gjort Universal Robots-løsningen til et referencepunkt for små og mellemstore virksomheder, der vover sig ind i verdenen af ​​robotics.

Der er forskellige anvendelser lige fra industriel maskinfodring til samling, pick-and-place og palletering, hvor en akse kan gøre hele forskellen og dette øger handlingsområdet for UR-skiver.

Grafilk viser robot på lineær modul som tager emne fra transportbånd til maskine

Guidesystem med recirkulerende kugleføringer eller ruller og transmission designet med remtræk

Belastning og dynamik

Grafisk fremstilling af belastning og dynamik for forskellige typer

__________________________________________________________________________________________________________

Nøglefunktioner

Ved omhyggelig design og fremstilling er opnået en meget forenklet montering og justering på grund af et system af monteringsfødder med forskellige justeringssystemer til indstilling af niveauet.

Med tre forskellige muligheder er der opnået beskyttelse for ethvert arbejdsmiljø og systemet er let at integrere med enhver type robot takket være et komplet sortiment af 7 forskellige størrelser. Det er en teknologi med ekstruderede aluminiumsprofiler, høj stivhed og sammenkoblede tværstykker.

Robot ansigt

7. akse til opgaver som:

💡  Optælling og emballering af leverancer, samt sikre nøjagtighed og overholdelse af kvalitetsstandarder.

💡  Samling af dele med stor hastighed og inspektion for at opretholde høj produktkvalitet.

💡  Pick and place med reducerede cyklustider og spild af materiale.

💡  Opgaver som løft, polering og slibning, limning, dispensering og svejsning.

💡  Seventh Axis-system til kollaborative industrirobotter fra Universal Robots.

💡  Forbedring af ydeevne i automatiserede processer.


System med kraftige anodiserede aluminiumsprofiler til:

🔸  Vægtbesparelser
🔸  Modularitet
🔸  Transportfleksibilitet
🔸  En høj grad af stivhed
🔸  Hurtig og nem montering