Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede af vor bygning i Taastrup

Læs nyt fra os og vore leverandører

Løbende bestræber vi os på at holde dig godt orienteret, når der kommer nyt og når vi har oprettet nye undermenuer. Vi bringer en del artikler med nyttige applikationseksempler. Læs mere for det kan jo være, at du får en bedre ide til din maskine, som så bliver bedre end dine konkurrenters. 

C1251 Functional Safety, hurtigt drev
med certificeret sikkerhedsmodul, -2S option

For at sikre, at jeres systemer også opfylder de høje sikkerhedsstandarder,  tilbyder LinMot Drives et integreret, certificeret sikkerhedsmodul med -2S optionen. -2S optionen betyder sikkerhed, større hastighed og mere effektiv fejlfinding, hvilket markant kan reducere systemers nedetid. 05.2024.

 

Automation Suite™
Mapping Hardware I/O - Motion in Minutes

Kollmorgen Automation Suite (KAS) indeholder al den software og hardware, du har brug for, for hurtigere at bringe virkelig differentierede, højtydende maskiner på markedet. KAS øger gennemløbet, minimerer affald og maksimerer den samlede udstyrseffektivitet. Den fulde KAS-suite inkluderer drev, motorer, software og feedback-enheder til fuld automatisering og kontrol af hver akse i din samlede applikation. 04.2024

Multifunktionel procesautomatisering
med SCARA-robotter

Hurtig og præcis motion, montering og dosering med SCARA-robotter, der ofte bruges til fjernelse og flytning af emner, til skruning af skruer og til præcis dispensering af væsker, klæbemidler og tætningsmidler. SCARA-robot leveres også med servomotor. 03.2024.

AKMH-motor til direkte fødevarekontakt

Beregning af et hygiejnisk maskindesigns værdi - Du kan spare mange penge! - Hygiejnisk motion giver mere rentable maskiner og produktionslinjer, mad- og drikkevareproducent besparelser og besparelser til hygiejnisk motordesign. 03.2024

Trådløs HMI-planel med SIL 3/PL-e sikkerhed

KeTop T155 i stående format eller liggende format har en kapacitiv berøringsskærm, der kan betjenes som en ægte multitouch. Serien scorer dermed point med intuitiv betjening, højeste ergonomi og bedste brugeroplevelse. Avanceret enhedsbetjening, der er kendt fra daglig brug, er nu også mulig i barske industrielle miljøer. Så er KeTop panelet også TÜV godkendt samt tilgængelig med Linux og Windows IoT Enterprise. 02.2024.

KeTop T135 mobilt HMI-panel

Alsidigt håndholdt HMI-panel med web-visualisering til alle controllere. KeTop T135 det alsidige betjeningspanel er udstyret med en 7" multitouch-skærm og kan, takket være browseren, bruges til alle moderne visualiseringsopgaver og med ethvert styresystem på grund af Ethernet-forbindelsen. EtherCAT, ProfiNET og PROFIsafe. 02.2024.

Spar energi bæredygtigt

Reducer energiomkostninger og CO2-udledning nu ! Læs om besparende EleCylinder-funtioner og sammenligninger med luftcylinder. Hvad du kan spare. 02.2024.

Forstå EtherCAT

Trio artikel om implementering af EtherCAT, som giver tyjdelige fordele til servosystemet. Artiklen beskriver den præcise synkronisering, jitter samt EtherCAT telegram og datagram struktur med mere. 02.2024

Krav til motor i fødevaremaskiner

Artikel om Kollmorgen's motor, der opfylder hygiejniske krav med et innovativt motordesign. AMKH-motoren er patenteret og forhindrer indtrængen fra våd-miljøer. 01.2024

Forbedre den primære håndtering
af fødevarer med hygiejniske robotter

LinMot Pick-and-Place med gripper modul system danner hygiejnisk robot. Et Pick-and-Place-system, der er blevet en populær og nyttig løsning. Den primære indføring af rå eller nøgne fødevarer kræver direkte og fødevaresikker håndtering. Forbedre fødevaresikkerheden
samt din indsats med øget bæredygtighed. 12.2023.

AKD2G-24A drev med bedre performance

Du får større kraft og kontrol i et kompakt servodrev med høj strømstyrke. Kollmorgen har udvidet ydeevnen og fleksibiliteten af sit flagskib AKD2G servodrev-serie med 24A-drev, der giver dig udvidede integrationsmuligheder for at understøtte komplekse motions i en enklere maskine. 11.2023.

Fra luft- til elektrisk cylinder

Elektriske cylindre fås i tilsvarende størrelser som luftcylindere og kan derfor erstatte dem. Mini ROBO Cylindre fra IAI er kompakte takket være en hollow-motor, der gør den samlede længde kort. 10.2023.

Vælg og kombiner tilsluttede IAI-aktuatorer og styringsmetoder

Med modulære RSEL & REC EC controller kan du kombinere en drev enhed med det antal akser, som du har brug for og spare plads med kompakte controllere. Du får mulighed for mikset styring af en aktuator med både 24V motor og 230V motor. 10.2023.

Ekstra store, hurtige og lange ISB-slider typer

Enkelt akset robot med høj nyttelast op til 400 kg med slaglængde på 3.000 mm. Fedtsmøring udføres fra begge sider af slideren uden last skal flyttes. Ultra høj hastighed og designe med batteriløs absolut enkoder. 10.2023

DX4 løsning, AC drev- og motorpakke
​DX + MX er hvad du har brug for, intet mere.

Drev systemet er pladsbesparende og benytter EtherCAT netværk til motion kontrol med interne drevbeskyttelses funktioner. DX5 er et dobbelt 750W aksemodul til 200 Vac. 03.2024

Emballagemaskine automation

Optimal produktivitet med Trio og vores automationsløsninger. Vi har arbejdet sammen med Trio, der har udviklet automationsløsninger til pakkemaskiner i over 30 år. Her er nogle eksempler på, hvordan vi har hjulpet med at øge produktiviteten og udviklingshastigheden. 09.2023.

Batteri-fremstilling
Markedet ventes at være > 126 milliarder USD i 2025

Til lithium-batteri produktionsapplikationer skal maskiner sikre høj gennemstrømning matchet med kontrolnøjagtighed. Ved hjælp af blandt andet Trio's produkter hjælper vi maskinbyggere med at opnå dette ved at levere styringsløsninger, der kombinerer høj hastighed og præcisions motion med skalerbar automatisering. 09.2023.

2.5D CNC-bearbejdning

Med Trio kan du forbedre produktivitet og kvalitet af din 2.5D-CNC-bearbejdning. Trio skaber også skræddersyede 2.5D maskinapplikationer til OEM'er. Du opnår hurtig og præcis motion- synkronisering. 09.2023.

AKMA vaskbar servomotor

Kollmorgen's lette motor har hærdet anodiseret aluminiumsbelægning, alsidig formfaktor og stærk kemisk resistens. Den er designet specielt til stor holdbarhed, rengøringsvenlighed og egnet til applikationer til meget kraftig afvaskning. Ideel i fødevare- og drikkevare-, farmaceutisk- og medicinsk industri. 05.2023

Fleksible Servodrev, nemt at bruge

Styresystemet er fleksibilitet og har et bredt udvalg af applikationer, fra punkt til punkt til komplekse multi-akse applikationer. LinMot servodrev er nemme at bruge, præcise med optimal kraft/drejningsmoment. Styresystemet er ikke kun i stand til at vurdere processen, efter at den er afsluttet, men også at justere den "on the fly" og reagere direkte på procespåvirkninger. 04.2023.

Hvorfor Frameless motor?

Hvornår skal du bruge Frameless motor i maskinen. Nogle nøglespørgsmål, som en ingeniør bør overveje, når han skal vælge mellem en motor i hus eller en Frameless motor, er:

Skal maskinen være mindre? Skal maskinen køre med højere hastighed? Fungerer maskinen i et hårdt miljø? 04.2023

Functional Safety og 2G Motion

Læs om hvad det betyder og hvordan man opnår det med Safemotion™. Hvis du bygger maskiner til EU-markedet, bør du vide, at de europæiske direktiver og standarder er mere avanceret end i de fleste andre markeder. EU har nyere og strengere krav til sikkerhedsdesign og -test. 03.2023