Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Læs nyt fra os og vore leverandører

Løbende bestræber vi os på at holde dig godt orienteret, når der kommer nyt og når vi har oprettet nye undermenuer. Vi bringer en del artikler med nyttige applikationseksempler. Læs mere for det kan jo være, at du får en bedre ide til din maskine, som så bliver bedre end dine konkurrenters. 

TBM2G Frameless motor fra Kollmorgen

TBM2G serien består af syv rammestørrelser, der opfylder kollaborativt robotdesigns (cobots). DE er designet til drift ved 48 Vdc eller mindre. Du kan få valgfri integreret Hall-sensorer, der ikke øger motorlængden. 08.2022.

4- og 5-aksede robotter fra Codian

TD4 og TD5 specielle delta robotter: Til begrænset plads og stort antal valg pr. minut. D5 delta robotter: Højhastigheds robotter med arme udført i titanium.
Roterende akser. 05.2022.

Spinea Rduktionsgear
til bl.a. robotteknologi og automation

Spinea'ss produkter er velegnede til applikationer, som kræver høj reduktionsgearforhold, høj kinematisk præcision, ingen slørbevægelse, høj drejningsmomentkapacitet, høj stivhed, kompakt design i en begrænset installationsplads samt lav vægt. Siden 1997 er Spinea's produkter meget udbredt bl.a. inden for automatisering og industriel robotteknologi. 04.2022

DM01 Lineære Guide Moduler fra LinMot
En komplet drev-løsning

DM01 kan belastes op til 572 Nm og har en slaglængder på op til 575 mm. Du får en komplet drevløsning, der er Ideel til medio- og fødevareindustrien mfl. 04.2022

Bord robotter
Multifunktionelle robotter til mange applikationer

Arbejdsområder mellem 200 x 200 mm og 500 x 500 mm og belastning op til 15 kg. Du kan f.eks. bruge den til lodning og til enkle Pick & Place opgaver. 12.2021.

Integrerede aktuatorer til industriel automatisering

Systemet benyttes til applikationer i adskillige industrisektorer: fra maskin servo systemer til højpræcisions montage systemer, emballeringslinjer og højhastigheds produktionslinjer. 03.2022.

Automation Suite™ med eksterne I/O og koblinger

Kollmorgens I/O enheder AKT2G består af flg. serier:
Buskoblinger og specialmoduler - Digitale indgange/udgange
Analoge indgange/udgange - Enkoder Interface - 02.2022.

Alsidige føringsmodul systemer fra Rollon

Forskellige styringskonfigurationer og drev moduler til mange behov. Høj-Præcision moduler, moduler med høj belastningskapacitet og moduler for høj hastighed. 03.2022.

Se de nye sider under Lineærteknik

Læs om lineær og rotations aktuatorer, lineær rotations motorer, guides, moduler, servo drev og ATEX aktuatorer. 11.2021