Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede af vor bygning i Taastrup

Læs nyt fra os og vore leverandører

Løbende bestræber vi os på at holde dig godt orienteret, når der kommer nyt og når vi har oprettet nye undermenuer. Vi bringer en del artikler med nyttige applikationseksempler. Læs mere for det kan jo være, at du får en bedre ide til din maskine, som så bliver bedre end dine konkurrenters. 

AKD2G-24A drev med bedre performance

Du får større kraft og kontrol i et kompakt servodrev med høj strømstyrke. Kollmorgen har udvidet ydeevnen og fleksibiliteten af sit flagskib AKD2G servodrev-serie med 24A-drev, der giver dig udvidede integrationsmuligheder for at understøtte komplekse motions i en enklere maskine. 11.2023.

Fra luft- til elektrisk cylinder

Elektriske cylindre fås i tilsvarende størrelser som luftcylindere og kan derfor erstatte dem. Mini ROBO Cylindre fra IAI er kompakte takket være en hollow-motor, der gør den samlede længde kort. 10.2023.

Vælg og kombiner tilsluttede IAI-aktuatorer og styringsmetoder

Med modulære RSEL & REC EC controller kan du kombinere en drev enhed med det antal akser, som du har brug for og spare plads med kompakte controllere. Du får mulighed for mikset styring af en aktuator med både 24V motor og 230V motor. 10.2023.

Ekstra store, hurtige og lange ISB-slider typer

Enkelt akset robot med høj nyttelast op til 400 kg med slaglængde på 3.000 mm. Fedtsmøring udføres fra begge sider af slideren uden last skal flyttes. Ultra høj hastighed og designe med batteriløs absolut enkoder. 10.2023

Trio's DX5 200 Vac drev system

Drev systemet er pladsbesparende og benytter EtherCAT netværk til motion kontrol med interne drevbeskyttelses funktioner. Det er et dobbelt 750W aksemodul for 200 Vac. 09.2023

Emballagemaskine automation

Optimal produktivitet med Trio og vores automationsløsninger. Vi har arbejdet sammen med Trio, der har udviklet automationsløsninger til pakkemaskiner i over 30 år. Her er nogle eksempler på, hvordan vi har hjulpet med at øge produktiviteten og udviklingshastigheden. 09.2023.

Batteri-fremstilling
Markedet ventes at være > 126 milliarder USD i 2025

Til lithium-batteri produktionsapplikationer skal maskiner sikre høj gennemstrømning matchet med kontrolnøjagtighed. Ved hjælp af blandt andet Trio's produkter hjælper vi maskinbyggere med at opnå dette ved at levere styringsløsninger, der kombinerer høj hastighed og præcisions motion med skalerbar automatisering. 09.2023.

2.5D CNC-bearbejdning

Med Trio kan du forbedre produktivitet og kvalitet af din 2.5D-CNC-bearbejdning. Trio skaber også skræddersyede 2.5D maskinapplikationer til OEM'er. Du opnår hurtig og præcis motion- synkronisering. 09.2023.

AKMA vaskbar servomotor

Kollmorgen's lette motor har hærdet anodiseret aluminiumsbelægning, alsidig formfaktor og stærk kemisk resistens. Den er designet specielt til stor holdbarhed, rengøringsvenlighed og egnet til applikationer til meget kraftig afvaskning. Ideel i fødevare- og drikkevare-, farmaceutisk- og medicinsk industri. 05.2023

Fleksible Servodrev, nemt at bruge

Styresystemet er fleksibilitet og har et bredt udvalg af applikationer, fra punkt til punkt til komplekse multi-akse applikationer. LinMot servodrev er nemme at bruge, præcise med optimal kraft/drejningsmoment. Styresystemet er ikke kun i stand til at vurdere processen, efter at den er afsluttet, men også at justere den "on the fly" og reagere direkte på procespåvirkninger. 04.2023.

Hvorfor Frameless motor?

Hvornår skal du bruge Frameless motor i maskinen. Nogle nøglespørgsmål, som en ingeniør bør overveje, når han skal vælge mellem en motor i hus eller en Frameless motor, er:

Skal maskinen være mindre? Skal maskinen køre med højere hastighed? Fungerer maskinen i et hårdt miljø? 04.2023

RCON med nye driver-enheder

Med den nye RCON-SC 230V driverenhed kan RCON controlleren nu styre aktuatorer med stepmotorer og servomotorer samtidigt. RCON-systemet med op til 16 akser er udstyret med modulære tilslutningsenheder og kan derfor udvides fleksibelt. 03.2023.

Functional Safety og 2G Motion

Læs om hvad det betyder og hvordan man opnår det med Safemotion™. Hvis du bygger maskiner til EU-markedet, bør du vide, at de europæiske direktiver og standarder er mere avanceret end i de fleste andre markeder. EU har nyere og strengere krav til sikkerhedsdesign og -test. 03.2023

Motion + PC Solution, PC-MCAT-2
motion-koordinator kører Windows applikationer

Motion + PC Solution Software integration - 64-akset Motion Coordinator kører Windows brugerapplikationer. Programmeres med Motion Perfect software og standard IEC61131-3. Understøtter af eksterne PC-enheder -- 01.2023

RX-SCARA robot fra Trio Motion
integrerer controllere, drev og Motion Perfect

Ét koordineret system med en arm-rækkevidde på 400 - 700 mm. Gentagelsesnøjagtigheden er: < ± 0,02 mm. RX-SCARA fra Trio forenkler programmering, vedligeholdelse og systemudvidelse. 12.2022

Flex-X nano controller op til 64 motion-akser

Du får her en controller med integreret EtherCAT kommunikation. Og så arbejder den sammen med Trio's Flexslice I/O-system. Controlleren styrer op til 64 motion-akser. Cyklustiden er så lav som 125µSek. 12.2022.

Reducer kulstof med Grøn Automation

I lyset af knapheden på alle ressourcer og stigende omkostninger skal produktionsvirksomheder gøre deres produktionsprocesser mere miljøvenlige med en kulstof-fattig økonomi og ved at bruge energi i drivteknologien mere effektivt samt pneumatisk-fri automatisering. 12.2022.

Fast-Belt lineær aktuator til meget tunge opgaver

Fast-Belt ställdon - från IAI - perfekt för dina hanterings- och positioneringsuppgifter mm. där du ställer höga krav på: Lång slaglängd - Hög hastighet - Korta cykeltider - Snabba accelerationer - Mycket styva kamremsaxlar. IAI:s remdrivna linjära ställdon ger dig slaglängder från 200 - 3 200 mm. 10.2022

EleCylindre Stopper er ideel til dine transportbånd og conveyor

Egenskaber der er ideelle som emne-stop - ja, og uden luftkilde problemer. Arbejdsemner op til 50 kg og den maksimale kollisionshastighed for et 9 kg emne er 40m/min. Du får en EleCylinder Stopper fra IAI Automation, der virker non-stop. 10.2022