Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af aktuatorer

Valg af elektrisk aktuator

kan være vigtig til dine ønskede specifikationer

Aktuator med indbygget controller

Aktuatoren i serien RCP6S er udstyret med batteri-fri absolut enkoder med høj opløsning som standard og der er naturligvis ingen batterivedligeholdelse. Herudover er den forsynet med kommunikations stik til PC, gateway, hub enhed og PLC.

Billede af Aktuator med indbygget controller


Da Home-Return ikke kræves ved opstart af aktuatoren eller efter et nødstop, reducerer denne funktion driftstid og produktionsomkostninger.

Fordelene ved brug af aktuator med indbygget controller er at der spares plads i styretavlen, en masse kabler og fortrådning og penge som følge her af. 

Det er muligt at vælge den bedst passende aktuator til opgaven, idet programmet består af 92 modeller.

At fjerne de emner, der arbejdes på er ikke nødvendigt heller ikke efter et nødstop. Det er ikke nødvendigt at lave et besværligt Home-Return program selv om der opstår et stop i maskinens komplekse indre.


Video: Viser RCP4W RA IP67 Water Proof Radial Cylinder.

Aktuator med kompakte specifikationer

 

IAI's miniature aktuator RCA2-serien og ELECYLINDER EC-serien er meget små kompakte servoaktuatorer, som erstatter luftcylindre og der opnås dermed betydelige besparelser. Se illustrationen ovenfor.

Serien er målfast med standard luftcylindre og har en max. slaglængde på 100 mm. Det er markedets mindste komplette servoaktuator for ProfiNet, EtherNet IP og EtherCAT.

Desuden benyttes type i et utal af forskellige applikationer i industrien. For eksempel til at fastholde emner under bearbejdning eller til at justerbart endestop og meget andet.

Aktuator med høj præcisions specifikation

Illustratrion af Aktuator med høj præcisions specifikation - +/- 0,005 mm


Aktuatorer som er designet med føringer hvor spindel og møtrik passer sammen, giver ikke alene høj nøjagtighed men også en meget stor gentagelsesnøjagtighed. Til sådanne applikationer har Delta Elektronik A/S gode erfaringer med modeller i RCP6-serien.

Serien giver gode muligheder for at man kan vælge en given type som passer bedst til en given applikation, idet der findes et større antal modeller.

Servo aktuator til presse applikationerIllustration af Servo aktuator til presse applikationer med stor præcision

 

IAI har udviklet en aktuatorserie som er egnet til netop presse-applikationer. RCS3-serien er designet med en indbygget vejcelle således at der er mulighed for at justere presse-funktionen.

Herunder ses et foto af en aktuator og til højre et presse-kurve. Herunder igen en illustration som viser aktuatorens positioner svarende til kurveforløbet.

Illustration med eksempel på fittings der bliver presset i maskindel

      Kurve der viser position som funktion af tiden - Presning af fittings

Aktuator til lang slaglængde
og med high-speed specifikationer

I industriens mange forskellige processer er der behov for XYZ kombinationer som: X/Y akse, Y/Z akse eller X/Y/Z akse systemer. Ofte er der tale om behov for lange slaglængder og så kan systemet sammenbygges af to eller flere aktuatorer egnede til formålet. Se illustrationen ovenfor med et eksempel.

IAI har også standardsystemer med Robo-cylindre, Kartesiske systemer og kombinationssystemet IK-P6: X/Y akse, Y/Z akse eller X/Y/Z akse.

Der er utrolig mange muligheder i IAI's brede program til løsning af alle typer opgaver i industrien.

Aktuatorer til alle formål
med lineær- og servoteknik fra Delta Elektronik A/S

Katalog og data

IAI-Robot-Lineup-Guide >