Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med servodrev, aktuatorer og servo motor

Om Delta Elektronik og produkter

Vort forretningsområde er at levere komplette servo- og lineære systemløsninger med tilhørende servo mekanik og samt robotics fra de bedste leverandører

Dette gælder relevante produkter og systemer til avancerede synkroniserings- og interpolations-opgaver, som til simple punkt-til-punkt styringer. Relevante produkter fra internationale, kendte leverandører.

Vi løser bla. opgaver for: Medicoindustrien, fødevareindustrien, maskinbygning til medico- og fødevareproduktion, specialmaskinebyggere, træindustrien og pakkeindustrien med pakkelinjer samt håndtering.

Lad Delta Elektronik A/S dimensionere motor og føringsystem, således at der opnås bedst mulig systemperformance samt garanti for, at motor og mekanik passer sammen. Vi har altid leverandørerne i ryggen for at opnå de bedste løsninger. Det gælder blandt andet: Kollmorgen, AMK, Panasonic's, LinMot, IAI og Rollon m.fl.

Foto af AMK controller, motor og HMI panel

Leverandører af servoteknik

Kendte stærke leverandører giver dig og os mange muligheder

Kollmorgen

Året 2021 markerer Kollmorgens 105-års jubilæum, et århundrede med innovative løsninger, der har bragt store ideer ud i livet, holdt verden mere sikker og forbedret folks liv.

Siden introduktionen af grundlæggeren Dr. Friedrich Kollmorgens patenterede design med to teleskoper i 1911, og virksomhedens stiftelse i New York den 22. marts 1916, har Kollmorgen  gjort fremskridt at designe præcision-produkter.

Gruppe foto af Kollmorgen produkter

Panasonic

Panasonic er en global udbyder af servo systemer, og er en del af den japanske koncern Matsushita Electric. Panasonic er én af de største innovative producenter af børsteløse servo motorer i verden.

Panasonic Industriel Automation tilbyder en mangfoldig portefølje af en lang række af produkter og over 40 års designekspertise.

Panasonic tilbyder meget dynamiske servodrev med den nyeste teknologi med effektområde 50W - 15KW kombineret med et letvægts og kompakt design.

Foto af Panasonic controller og motorer

Trio Motion Technology

Trio Motion Technology blev grundlagt i 1987 som en producent af motion controllere. I dag kan serien, mærket Motion Coordinators, styre op til 128 akser af servo-, step- og piezomotorer samt hydrauliske systemer. Trio's ekspertise inden for motion program-mering er baseret på deres Motion-iX-teknologi. 

Virksomhedens hovedkvarter er i Tewkesbury, Gloucestershire, som også omfatter dets primære forsknings- og udviklingshub. Yderligere F&U-faciliteter er placeret i Italien, Bulgarien og Kina og et globalt salgsnetværk omfatter over 100 partnere.

Foto af Trio controller

AMK Automotive - Group

AMK Group - en familieejet virksomhed med hovedkontor i Kirchheim/Teck, Tyskland - har været kendt inden for elektriske drev teknologier, styretekno-logier, industriel automationsteknik.

Uanset om det er servomotorer, intelligente servo konvertere, PLC-styringer eller løsninger til bilindustrien – innovationerne udviklet i Kirchheim sikrer tekniske fremskridt i adskillige industrisektorer.

Gruppe foto af AMK produkter

MicroInnovation / Eaton

Micro Innovation, med hovedkvarter i St. Gallen Schweiz, er en af de førende producenter af innovative løsninger til automatisering af maskiner.

Produkterne fremstilles i Schweiz og Tyskland for at sikre de højeste kvalitet.

Micro Innovation blev grundlagt i 1990 og startede som en af de første med at levere robust infrarød touch-teknologi, som de kraftige HMI paneler med PLC, HMI og CoDeSys.

Foto af HMI panel med software knapper der betjenes

Leverandører af lineærteknik

Vi tilbyder dig gear og gearmotorer samt aktuatorer til enhver opgave

LinMot aktuatorer

Mærkerne LinMot® til industrielle lineære motorer og MagSpring® til magnetfjedre produceres af NTI AG og tilbydes over hele verden. NTI AG - Grundlagt i 1993 med hovedkontor i Spreitenbach i Schweiz.

NTI AG er en global producent af højkvalitets rørformede lineære motorer og motorsystemer som fokuserer på produktion og distribution af lineære direkte drev til automation.

Gruppe foto af LinMot produkter

Rollon føringsmoduler

Rollon er grundlagt i 1975 i Italien og er en global leverandør af løsninger til lineær bevægelse. Rollon designer, producerer og markedsfører et komplet sortiment til lineær motion, sammensat af: Lineære guider, teleskopiske guider, lineære aktuatorer og systemer til automatisering.

Rollon-løsninger bliver brugt til industrimaskiner, robottekno-logi, emballage, logistik eller jernbaner, og de sæges til mange store og små virksomheder over hele verden med over 180 importører og distributører.

Foto af XYZ system

Referencer:

Se Rollon's produktoversigt >

 

 

IAI Automation   

IAI er en førende leverandør af komponenter og systemløsninger til pneumatisk-fri automationsteknologi.

Virksomheden blev grundlagt i 1976 i Shizuoka, Japan, og er vokset til en global virksomhed i løbet af de sidste 40 år. I 1995 blev det europæiske hovedkvarter åbnet i Tyskland: IAI Industrieroboter GmbH er det tyske salgs- og servicedatterselskab af det japanske IAI Corporation.

Som det europæiske hovedkvarter i Schwalbach nær Frankfurt am Main betjener virksomheden alle markeder i Europa sammen med partnervirksom-heder og distributører.

Foto af mini aktuator holdt mellem to fingre

Stöber Antriebstechnik

Stöber Antriebstechnik er en tysk virksomhed siden 1934. Stöber udvikler og producerer produkter til krvæende motion. Stöber er ekspert i gearkasse-konstruktion med det brede produkt-portefølje, bestående af gearkasser, motorer og de tilhørende controllere. Stöber's drev systemer er modulopbyg-gede og skalerbare – til skræddersyede, kompakte og kraftfulde maskin-koncepter og systemer.

Gruppe foto af Stöber gear

Referencer:

Se Stöber's produktoversigt >

 

 

 

Rehfuss Drive Solutions

Rehfuss har været din kompetent part-ner for drevteknologi siden 1951 med et bredt sortiment: Uanset om det er drev eller komplette drevsystemer - det omfattende modulære system af meka-niske og elektroniske komponenter står for kvalitet og økonomi.

En kundeorienteret struktur gør Rehfuss meget fleksibel. På denne måde kan special-løsninger og specielle modifikationer foretaget efter kundens krav også implementeres problemfrit.

Foto af Rehfuss gear

Spinea Motion 

Spinea'ss produkter er velegnede til ap-plikationer, som kræver høj reduktions-gearforhold, høj kinematisk præcision,
ingen slørbevægelse, høj  drejningsmo-mentkapacitet, høj stivhed, kompakt design i en begrænset installations-plads samt lav vægt.

Siden 1997 er Spinea's produkter meget udbredt inden for automati-sering og industriel robotteknologi, inden for frem-stilling af værktøjsma-skiner, i navigations- og kameraudstyr, medicinske systemer og mange andre områder.

Foto af opskåret gear med synlige delkomponenter

Referencer:

Spinea produktoversigt >