Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af RCON 16-akser

Modulært netværk for 1 til 16-akser

position controller RCON, der sparer plads inde i styreskabet

Med det kompakte RCON-system får du en højtydende controller med modulære enheder og mange nyttige udvidelsesmuligheder. I alt kan der tilsluttes op til 16 akser med 2 akser pr. modul. Pladsbehovet er kun 1/5 af de konventionelle kontroller og fylder derfor ikke meget i styreskabet. Den konventionelle type kræver netværksindstillinger, der er installeret for at matche antallet af controllere.

RCON kan styre driverenheder på op til 16 akser med aktuatorer og med en enkelt gateway, hvilket muliggør omkostningsreduktioner op til 60 % eller deromkring. Det anbefales især, når du bruger flere akser.


PLC tilslukttet Controller blok med Gateway-, Driver- med to aktuatorer og Terminal modul, bredde 22 mm

Driver-enheder til RCON

Med RCON-SC 230V driver-enhed kan RCON positioneringscontrolleren styre aktuatorer med stepmotorer og servomotorer samtidigt. Med RCON-EC tilslutningsenheden kan EleCylindere også tilsluttes.

RCON-systemet med op til 16 akser er udstyret med modulære tilslutningsenheder og kan derfor udvides fleksibelt. Du skal blot kombinere en driver-enhed med det nødvendige antal akser. Dermed sparer du op til 85 % af den nødvendige plads i styre-tavlen sammenlignet med modeller, hvor en enkelt akse er forbundet til en enkelt styreenhed.


Video: RCON er næste generationers controller.

Syv funktioner, som kun IAI kan levere

1. Kompatibilitet: Førende i branchen med syv understøttede netværkstyper


               
                                Logo: CC-Link, CC-Link IE, DeviceNet, EtherNet/IP, EtherCAT, ProfiBus og ProfiNet

2. Vedligeholdelses/forebyggende vedligeholdelsesfunktion

RCON har en forebyggende vedligeholdelsesfunktion for kondensatoren og en forudsigelig vedligeholdelsesfunktion til ventilatorenheden og aktuatoren.

3. RCON understøtter temperatur 0-55°C

Installer den valgfrie ventilatorenhed for at muliggøre brug i miljøer fra 0 til 55 °C uden at sænke aktuatorens driftspligt.

En blæser kan monteres på tværs af to driverenheder med en terminalenhed.

RCON 16 controller med forklaringer til de enkelt stik

4. Controller kommunikationstid er maks. 4mS pr. Cyklus

Kommunikationstiden er 4 mS, også når der er 16 aktuatorer tilsluttet controlleren.

5. Førende inden for branchen med antal understøttede aktuatorer -
     332 IAI aktuator modeller


Kompatibel med RCP2 / 3/4/5/6, RCA / 2, RCD Serier. Understøtter aktuatorer, der er udstyret med en batteriløs absolut koder såvel som typer med enkle absolutte og inkrementelle koder.

                                     

Kompatibel med RCS2 / 3/4, IS (D) B, SSPA, NS (A), DDA-serien.

Når SCON's RCON-forbindelses specifikationsindstilling (-RC) er valgt, kan den tilsluttes RCON-udvidelsesenheden (RCON-EXT). Og dermed kan den betjenes en aktuator udstyret med en motor med stor kapacitet. Én RCON-EXT kan oprette forbindelse til flere SCON-CB-controllere.

6. Motorafbrydermetode kan vælges

I overensstemmelse med kundesikkerhedsfunktioner applikationer kan motoreffekt (drevkilde) auto-metode ved nødstop vælges ved hjælp af RCON-ledningsmetoden.

7. Udstyr til visualisering med 24V strømmonitor


Gør det muligt at få en let opstart og vedligeholdelse. Selv uden indlærings program eller pc-undervisningssoftware kan hver akse flyttes fremad eller bagud.


RCON har modulopbygget konfiguration

Hvis installationsmiljøet på controlleren kan overstige 40 ° C, kræver det en ventilatorenhed. (Op til 55 ° C) Antallet af ventilatorenheder er det samlede antal driverenheder divideret med 2.

Hvis det samlede antal driverenheder er et ulige antal, tilføj 1 til det samlede antal og del det med 2.Den sidste ventilator opretter forbindelse til det sidste driverkort og terminalenheden. Ved bestilling skal du sørge for at specificere gateway-enhedsmodellen.

Katalog og data

RCON katalog >