Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med LinRod lineær-roterende aktuator

Lineær og roterende bevægelse - én enhed

med lineært- og roterende drev, der hvert styres af ét servo drev

Serie PR01 lineær-roterende motorer kan du bruge til at enhver kombination af lineære og roterende bevægelser. Det kan være opgaver med karruseller eller når du skal have placeret en kapsel som skal drejes på en flaske. Det kompakte hus indeholder både et elektromagnetisk lineært drev og et roterende direkte drev, der hver styres af et servo drev.

Dette betyder, at den øverste niveau-controller kan implementere meget dynamiske lineære-roterende bevægelsessekvenser, der kan programmeres til at være enten synkron eller helt uafhængige af hinanden.

Afhængigt af kravene kan du vælge mellem forskellige størrelser, der genererer et maksimalt drejningsmo-ment fra 1,5 til 8,9 Nm.

Slaglængder på op til 300 mm sikrer tilstrækkelig fleksibilitet i betonanvendelser. Ud over standardver-sionen udvides produktfamilien til at omfatte varianter med gearkasser, hul-aksler og dele i rustfrit stål.


To stk. lineær, roterede PR01 aktuatorer


Video: LinMot lineær-roterende motorsynkronisering.

Lineært og roterende direkte drev

Programmerbare trykkræfter og drejningsmomenter

Fås i rustfri stålversion

Enkel implementering af luknings- og skruesystemer

To uafhængige bevægelser med én komponent

fler-akse systemer tillader ukomplicerede produktændringer med et klik

Som et innovativt designelement kan du bruge de lineær-roterende motorer til at udføre komplekse opgaver, såsom gevindindføring, lukning, overførsel, stabling, justering og mange andre opgaver med kun en enkelt komponent.

Foto viser et karrusel-lukkesystem med over 10 aktuatorer

Især karrusel-lukkesystemer med flere akser kan især gøres kompakte og effektive med LinMot lineær-roterende motorer. Med denne motorteknologi kan de lineære og roterende bevægelser afkobles fra karrusel bevægelsen for første gang.

Enhver kombination af lineære og roterende bevægelser kan nu implementeres. Bevægelsesprofiler, hastigheder, drejninger og pressekræfter eller momenter for tilspænding kan du specificere vilkårligt og uafhængigt af hinanden.

Under procesovervågning kan hættens position i slutningen af lukningsprocessen læses for at detektere forkert justeret siddeplads.

Disse innovative fler-akse lukningssystemer tillader ukomplicerede produktændringer med et museklik.

Som bruger modtager du al kritisk parameterfeedback løbende, så mængden af nedetid på grund af fejl reduceres betydeligt. Sammenlignet med mekaniske lukkesystemer kræver LinMot-løsningen med lineær-roterende motorer op til 60 % kortere tid til en lukningsproces.

Standard


Standardversionen af den lineær-roterende motor giver brugeren en bred vifte af tilgængelige slaglængder, pressekræfter og drejningsmomenter.

•  Direkte roterende drev
•  Uafhængige lineære og roterende bevægelser
•  Integrerede positionssensorer
•  Programmerbare bevægelses- og positionsprofiler
•  Programmerbar pressekraft
•  Programmerbart drejningsmoment

Lineær, roterende aktuator

Variant med gearkasse


Med en lineær-roterende motor med gearkasse kan du opnå præcis og dynamisk positionering selvom der er belastninger med høj inertimoment. Plukning og placering af belastninger uden for rotationsaksen er den klassiske anvendelse af denne type motor. Dynamiske og frit programmerbare bevægelser af små opkaldstabeller med samtidig drejning og lodret bevægelse kan også implementeres meget let ved hjælp af dette nye designelement.

• Uafhængige lineære og roterende bevægelser
• Til bevægelser med høje belastninger
• Til applikationer med højt drejningsmoment
• Tre gearkasseforhold til rådighed
• Med styreskinner til at bære tværgående
  belastninger

Lineær-roterende motor med gearkasse

Variant med hul aksel

 

Den hule aksel har en central gennemgangsåbning i sin længdeakse. Dette gør det muligt at du kan udvide anvendelsesområdet for den lineær-roterende motor. Trykluft, vakuum eller andre medier kan ledes gennem motoren.

• Version med hul aksel
• Indvendig diameter 2,5 / 4,0 mm
• Enkel tryklufttilførsel
• Kan opgraderes til vakuumgribere
• Kan kombineres med en pneumatisk eller elektrisk
  griber

Aktuator type med hul-akse

Forøget modstandsdygtighed mod korrosion

så kan du tænke på INOX-variant i PR01-84 serien

Ud over standard lineære-roterende motorer inkluderer PR01-84-serien også varianter med kromstål, som er en af de vigtigste elementer ved forøgelsen af modstandsdygtigheden over for korrosion. Den forreste flange og den roterende akse er lavet af kromstål og endedele og aksel er fremstillet af EN 1.4404 / AISI 316 rustfrit stål . Drejeaksen er forseglet mod statoren. Dette betyder, at den lineær-roterende teknologi også kan bruges optimalt i fødevare- og kemiindustrien. 

Hygiejnisk aktuator i PR01-84-serien

• Hygiejnisk design
• Modstandsdygtig over for rengøringsmidler
• Optimal til brug sammen med fødevarer
• Optimal til brug i den kemiske industri
• Med udskifteligt ærmeleje


 

Fire grafiske applikationer med PR01 aktuatorer

Gantry håndtering

Grafisk visning af gantry løsning

Kapsling

Grafisk visning af kapsling løsning

Pick & place

Grafisk visning af pick & place løsning

Stempling

Grafisk visning af stempling løsning