Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af robot og TBM2G rammeløse motorer

TBM2G Frameless servomotor til robot-joint

Du får motorer med høj ydeevne, kompakt form og klar til at gøre mere

Disse 48 Vdc TBM2G-motorer er designet til direkte indlejring i din maskine eller robot og hjælper dig med at konstruere hver akse til at være mindre, lettere, stærkere, hurtigere og glattere - Klar til at gøre mere.

Nu kan du bringe maskin- og robotidéer ud i livet med højtydende drejningsmoment i den mest kompakte, letteste elektromagnetiske pakke.Billede med tre TBM2G rammeløs motorer


Opnå hurtigere og mere jævne bevægelser i en lettere, mere kompakt motor med højere belastningskapacitet, større energieffektivitet og lavere termisk stigning.

Med en usædvanlig kort total højde og en stor gennemboring, TBM2G motorer er ideel til applikationer, der kræver højt drejningsmoment i en kompakt aksialt design.

Syv stelstørrelser, hver med tre viklings stack/stabel muligheder, giver 21 muligheder til opnå en ideel pasform. Disse motorer er optimeret til fungere med standard harmoniske geardesigns uden ændringer.


Video: TBM2G rammeløse motorer

Vigtige fordele

Brug disse rammeløse børsteløse motorer med højt drejningsmoment for at få vigtige fordele, herunder:

• Høj bæreevne
• Energieffektivitet
• Hurtigere bevægelser
• Større jævn bevægelse

Ved stort set alle hastigheder og energikrav finder du mere effektiv rammeløs momentmotorydelse – alt sammen med væsentligt lavere termisk stigning.

Skalerbarhed til ethvert globalt marked


At imødekomme globale kunders krav kræver motorer, der altid er klar, let tilgængelig, lokalt understøttet og meget skalerbare fra prototype til produktion.

Kollmorgen har stærkt automatiserede fremstillingsprocesser på plads til at fremstille TBM2G-motorer i mængde, inklusive standardmodifikationer for at opfylde dine specifikationer.

Som en global leder inden for rammeløs børsteløs motordesign og fremstilling, understøtter Kollmorgen enhver ordre med pålidelig service og co-engineering ekspertise for at hjælpe dig med at få mere ud af hvert design.

Dit næste robotdesign starter her

TBM2G-serien af Frameless motorer er den seneste tilføjelse til Kollmorgens fulde serie af robotmotorer. Designet til en bred vifte af krævende applikationer i industrier lige fra medicinsk til rumfart til forsvar, vil du finde de avancerede motorer, der opfylder dine unikke krav.

Feature

• Syv rammestørrelser, der opfylder det mest populære indlejrede udstyr og
   kollaborative robotdesigns (cobots)
• Designet til drift ved 48 VDC og derunder
• Valgfri integrerede Hall-sensorer, der ikke øger motorlængden
• Flere standard termiske sensormuligheder for at matche de mest populære driv-
   muligheder på cobot-markedet
• Viklinger optimeret til krav til hastighed og drejningsmoment i 3,5 og 15 kg
   samarbejds robotapplikationer
• Designet til at fungere godt uden at overstige 85°C, men også til at opretholde
   fuld ydeevne ved op til 155°C viklingstemperatur på en kontinuerlig basis.


Billede af rammeløs motor og person ved PC

Fakta om 2G Motion System


Kollmorgen 2G Motion System udnytter det fulde ydeevne-potentiale fra AKM2G servomotorer og perfekt afstemte AKD2G-drev, designet til at levere uovertruffen ’effekt-massefylde’ og styring.
Resultatet er forbedret drejningsmoment samt reaktionsevne og SafeMotion-egenskaber i et kompakt design, der muliggør nem installation og fleksibilitet.

Til dine nye design er det en game-changer, der forenkler dit design og implementering af lettere, mere kompakte og mere effektive maskiner.

Katalog og data

TBM2G katalog >