AKMG2-2000x1429px-Blå.png

AC synkrone servomotorer

> 30 % mere drejningsmoment uden øgning af størrelsen

Den nyeste generation af synkrone servomotorer fra Kollmorgen - AKM2G - er i et effekt område fra 0,3 til 10 kW. Med et forøget kontinuerligt moment med op til 30 % - i forhold til traditionelle servo'er - kan maskinbyggere og OEM'er øge maskinens cyklus og egenskaber betydeligt uden at øge motorens monteringsstørrelse.

AKM2G er også designet til at understøtte et bredere udvalg af standardindstillinger, herunder: Feedback encoder, bremse, termisk sensor og tætningsmuligheder.

Derudover giver Kollmorgen Co-Engineering en optimal vej til adressering af ikke-standardiserede og brugerspecifikke design uden at ofre leveringstid eller skalerbarhed.

AKM2Gs højmomentstæthed og designfleksibilitet er den vindende måde for OEM'er og maskinfabrikanter at udvide maskinens ydeevne og differentiere sig på markedet.

AKM2G servomotorer er tilgængelige med forskellige valg af tilbagemeldingssystem, monterings- / akseloptioner, konnektionsdesign, valg af termosensor, akseltætningsmuligheder, valg af vikling for forskellige spændings- og / eller hastighedskrav og bremseindstilling. Forbedret energieffektivitet samt plads til større ydeevne med samme installerede størrelse.

Co-Engineering

Kollmorgen har designet AKM2G og andre produkter til hurtigt at kunne tilpasse sig specifikke OEM- og kundespecificerede ønsker.

Dette gør slutproduktet mere konkurrencedygtig.

Fordi alle Kollmorgen's motordesign og produktioner er designet for Co-Engineering kan alle anmodninger behandles hurtigt og enheder kan leveres inden for et kort tidsforløb.

AKM2G sikkerhedsfunktionalitet


Sikkerhed er funktion af feedback-enheden og bremsen, hvis den er leveret.

Dette kræver, at andre elementer i systemet, såsom drev, betjeninger mv. er passende vurderet i henhold til funktionel sikkerhed (FS) og som kan fungere sammen med AKM2G's funktionelle sikkerhedselementer.

Valg af vikling

Hver motor tilbydes med en af tre standardviklinger. Disse viklinger blev valgt af Kollmorgen for at give den bedste kombination af hastighed og moment ved de forskellige standard AC spændinger (120-480 Vac). Samtidig med at de forbliver inden for de nuværende ratings af AKD-drevfamilien.

Særlige viklinger, herunder specielle viklinger til lavspændingsapplikationer (24-80 Vdc), er let tilgængelige via Co-Engineering. 

AKM2G features


Serien findes med seks effekt størrelser mellem 0,3 og 10 kW. Motoren leveres med en gennemsnitlig større stigning af drejningsmoment på 30 % i samme bygge størelse. Max kontinuerligt moment op til 72 Nm. Som standard leveres motoren for 120 Vac til 480 Vac drift med forskellige hastigheder / momentkurver.

 • Mindre pladsbehov på maskinen
 • Øget moment og højere ydeevne
 • Større hastighedsområde og hurtigere drift
 • Større fleksibilitet med flere muligheder for at matche behovene
 • Større effektivitet med reduceret engergiforbrug
 • Feedback muligheder for at matche applikationskrav og drevvalg
 • SFD3
 • Hiperface DSL
 • ENDAT 2.2
 • Resolver
 • Tilslutningsindstillinger (afhængigt af feedback type og motorstørrelse)
 • SpeedTec (standard for enkelt- eller dobbelt kabeldesign)
 • Y-Tec (dobbelt stik med enkelt indføring i motor til størrelse 2 motorer)
 • Systemkabelindstillinger bruges sammen med Kollmorgen AKD Servo Drives og AKD2G Servodrev
 • Enkeltkablet SFD3 / Hiperface DSL / ENDAT 2.2
 • To-kabel Variant For Resolver inklusive Y-tec-stikmotorer
 • Standard IP65 rating, valgfrie ratings tilgængelige
 • International Standard Mount med valg af glat aksel eller lukket nøgle
 • Mekanisk holde-bremse option
 • Permanent magnetbremse-indstilling option

AKD2G servodrev 

AKD2G Twin-drive er et dobbelt drev og dermed et af de mest plads optimeret industrielle servodrev på markedet. Det reducerer ledninger, sikringer og filtrering for at spare betydelig panelplads og omkostninger.

Egenskaber: Plug-and-play-kompatibilitet med Kollmorgen-motorer og Workbench-interface, optimeret hybrid-stik og hastighed. Servo on a Chip er langt mere kraftfuld end andre servodrev.

AKD2G's nuværende sløjfe-opdateringshastighed på 1,28 μS medfører øjeblikkelig ændring i belastningsforhold. Opdatering af hastighed og positions loop ved 62.5 µS og 125 µS er også markedsførende.

Kollmorgen 2G motion system

Kollmorgen 2G motion system udnytter det fulde ydeevne potentiale af Kollmorgen's førende AKM2G servomotorer og perfekt matchede AKD2G-drev, der er designet til at levere uovertruffen effekttæthed og kontrol. Resultatet er et markant forbedret drejningsmoment og SafeMotion-kapaciteter i et kompakt design, der muliggør nem installation og total fleksibilitet.

Specifikationer for AKM2G servo motorer

Under de enkelte faner finder du:

Katalog: 
Link til PDF kataloger eller leadflets på produktet.

Video referencer: 
Video af forskellige applikationer til inspiration og information.

Læs Kollmorgen katalog:


AKM2G katalog - Klik her ...

 

Se videoen:

Kollmorgen AKM2G - Next Generation Servo Motor:   Klik her …

Kollmorgen has been enabling innovators for over 100 years and how we do that is evident through our highly configurable products. AKM2G is the newest member of our housed servo family – watch to see what our new motor means to the Kollmorgen team and our customers.