Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Foto med flere motorer i rustfrit stål

AKMA vaskbar servomotor

design til mellem- og hårde afvaskningsapplikationer 

AKMA servomotorer fra Kollmorgen er designet til kritiske medium til tunge skylningsmiljøer og applikationer i varieret vejr. Disse lette motorer har en hærdet anodiseret aluminiumsbelægning, en alsidig formfaktor og stærk kemisk resistens. De er designet specielt til stor holdbarhed, rengøringsvenlighed og velegnet til applikationer udført i rustfrit stål, designet til meget kraftige afvaskninger.

Servo motor i vand


Belægningen er mindre sårbar over for skrammer, buler og malingsafskalning end konventionel epoxy.

Aksel i rustfrit stål med kromoxidindlæg maksimerer levetiden for akseltætningen. Ventileret design og "ét stykke" husstruktur eliminerer O-ring for at reducere risikoen for vandindtrængning.


AKMA-motorer er konstrueret til ydeevne og lang levetid i hårde vaskemiljøer og usikre udendørsforhold. Uovertruffen holdbarhed starter med motorernes hærdede anodiserede aluminiumsbelægning, der giver stærk kemisk resistens i et bredt pH-område for at modstå almindelige rengøringsmidler ved nedvaskning.

Ideel i fødevare- og drikkevare-, farmaceutisk- og medicinsk industri

AKMA-motorens lette design gør den nem at installere og vedligeholde, og dets høje drejningsmoment giver maskinbyg-gere mere ydeevne med mindre plads.

Motoren er præcis og ideel til motion applikationer til fødevare- og drikkevareforarbejdning samt til farmaceutiske og medicinske emballageoperationer.

AKMA's IP69k-klassificering gør det muligt for den at levere høj ydeevne selv i våde og barske miljøer, hvilket understøtter kritiske applikationer som sporing og positionering af antenne-systemer.

En anodiseret aluminiumsoverflade giver stærk modstandsdyg-tighed over for kemikalier over et bredt pH-område. De meget glatte og hærdede overflader er mere ridsefaste og danner ikke 

flager som maling. Derfor kan den bruges på fødevarelinjen.

AKMA's rustfri stålaksel opfylder funktionelle sikkerhedskrav, mens dens "one-piece" afrundede husstruktur eliminerer behovet for en tætning mellem flangen og huset for at forhindre vandsamling og indtrængning af vand.

AKMA-motoren har også udført i et ventileret design for at udligne trykket inde og ude så man opnår øget OEE og motorholdbarhed.

Vi er glade for at kunne tilbyde AKMA servomotorer til dig og ingeniører, der søger efter et overkommeligt motorvalg i miljøer, hvor der ikke nødvendigvis er brug for rustfrie ståloverflader. Nu er det muligt at balancere ydeevne med værdi og undgå overforbrug for en overfladekvalitet, du måske ikke har brug for.

Designet til barske miljøer som mad- og drikkevarebehandling

Den lette AKMA servomotor er designet til barske miljøer såsom mad- og drikkevarebehandling og leverer den ydeevne og pålidelighed, du har brug for. Disse hårdtarbejdende motorer har en omkostningseffektiv anodiseret aluminiumsbelægning og en formfaktor, der opfylder dine specifikke krav i medium og tunge afvaskningsmiljøer og applikationer med varierende vejr. AKMA-motorer er designet til stor holdbarhed, rengøringsven-lighed og alsidighed.

AKMA-motorer er konstrueret til høj ydeevne og en lang levetid i hårde vaskemiljøer og usikre udendørsforhold.

Uovertruffen holdbarhed starter med motorernes hærdede anodiserede aluminiumsbelægning, der giver stærk kemisk resistens i et bredt pH-område for at modstå almindelige rengøringsmidler ved nedvaskning. Belægningen er mindre sårbar over for skrammer, buler og malingsafskalning end konventionel epoxy.

Rustfrit stålaksel med kromoxid indlæg maksimerer levetiden for akseltætningen. Udluftet design og "et stykke" husstruktur eliminerer O-ring for at reducere risiko for vandindtrængning.

Servomotor i rustfit stål

Letvægtsdesign til forskellige formål

Det lette design af AKMA-motorer gør dem nemmere at installere og vedligeholde, mens deres høje drejningsmomenttæthed i en mindre størrelse giver ydeevnefor-bedring på tværs af krævende applikationer, herunder:

●   Forarbejdning af mad og drikke

●   Farmaceutiske og medicinske laboratorier

●   Radarstationer og antennepositionere