Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med to I/O-blokke

Automation Suite™ med I/O og koblinger

alle konfigureret til automatisk genkendelse og automatisk konfiguration

Programmet fra Kollmorgen består af 6 serier


AKT2G serien fra Kollmorgen indeholder et bredt alsidigt program med buskoblinger, specialmoduler, digitale indgange og -udgange, analoge indgange og -udgange samt enkoder interface moduler.

AKT2G buskoblinger og specialmoduler


Disse enheder omfatter EtherCAT-buskobling, der forbinder realtids-Ethernet-systemet med modulære, udvidelige elektroniske klemmer. Standard-bus-terminaler til afslutning af hver EtherCAT-klemrække og strømforsyningsterminal med sikring.


EtherCAT®-buskoblingen forbinder realtids-Ethernet-systemet med modulære, udvidelige elektroniske klemmer. En komplet enhed består af en buskobler, et sæt busterminaler og en end-terminal.

ETHERCAT-koblingen forbinder EtherCAT, realtids-Ethernet-systemet, med de modulære, udvidelige elektroniske klemmer. En enhed består af en buskobling, et sæt terminaler og en end-terminal.

Buskoblingen genkender de tilsluttede busterminaler og tildeler dem automatisk til EtherCAT-procesbilledet. Buskoblingen er tilsluttet netværket via det øverste Ethernet-interface. Det nederste RJ 45-stik kan bruges til at forbinde yderligere EtherCAT-enheder i samme streng.

Egenskab

• Beskyttelse: IP20
• Network technology: 100 MBit FastEthernet (100BASE-TX)
• Connection length: Max 100 m
• Connection technology: RJ45
• Network protocol: EtherCAT Device Protocol
• HotConnect with address setting: Fast-Hot-Connect


Hver EtherCAT-klemrække skal afsluttes i højre ende med en AKT2G-EM-000-000 bus-end-cap til mekanisk og elektrisk beskyttelse.


Denne strømforsyningsterminal giver dig mulighed for at oprette forskellige potentielle grupper med standard 24 VDC-spændinger.


I/O modul ECT-000 med EtherCAT tilslutningAKT2G digital input


Serien byder på 2 og 8-kanalers digitale indgange samt et 4-kanalers sikkert digitalt input.

Denne op/ned-tæller 24 VDC, 100 kHz, med 32 bit counter-state tæller binære impulser og transmitterer tællertilstanden i en elektrisk isoleret form til automatiseringsenheden på højere niveau.

AKT2G-DN-002 EtherCAT-terminalen kan alternativt betjenes som:

En enkeltkanaltæller (32 bit), der kan skiftes mellem at tælle op og ned via U/D input. 

En enkeltkanaltæller (32 bit), der styres via portforbindelsen.

To separate logiske tællere (32 bit), der kun kan tælle i en retning med Clock 1 og Clock 2 input.


Tilgængelig 8-kanals digital indgangsterminal 24 V DC, filter 3,0 mS, 1-leder system og en højhastigheds 8-kanals digital input-terminal 24 V DC, filter 10 μs, 1-leder system.


AKT2G-SDI-004 er en digital indgangsterminal med 4 fejlsikre indgange.

Med to-kanaltilslutninger opfyldes kravene i IECEN 61508, SIL 3, DIN EN ISO 13849-1 Cat 4, PL e, UL508, UL1998 og UL991.


I/O blok med 8 I/O modulter og EtherCAT tilslutningAKT2G digital output


Dette digitale output på 0,5 A fås i en 8-kanals version. En 4-kanal FSoE sikker udgangsterminal er også tilgængelig.

Klemrækker afsluttes med en Bus End Terminal, som vist.

I/O blok med digitale output moduler


Disse 8-kanals digitale output terminaler giver en elektrisk isoleret forbindelse af 24 V binære styresignaler fra automatiseringsenheden til aktuatorerne.


En sikker output terminal med digitale outputs til tilslutning af enheder med maksimal strøm 0,5 A (24 VDC). Terminalen har 4 fejlsikre output.

Terminalen opfylder kravene i IEC/EN 61508, SIL 3, IEC/EN ISO 13849-1 (Cat 4, PL e), UL508, UL1998 og UL991.


Video: Stepper Control In KAS With AKT2G 

AKT2G analoge input og output

Analog input

Tilgængelig 4-kanalers analog indgang, parametrer-bar, med 2-kanalers input-terminal til modstands-sensorer og en 4-kanals input-terminal for termoelement.


Denne 4-kanals analoge input kan parametreres til
-10/0… + 10 V, -20/0/ + 4… + 20 mA, 16 bit.


2-kanals input-terminal PT100 (RTD) til modstandssensorer,
16 bit, 2-, 3-leder system.


4-kanals input-terminal for termoelement, forudindstillet til
type K med ledningsbruddetektion, 16 bit.

Analog output

Kollmorgen tilbyder 4-kanaler analoge udgange i
både 0… 10 V og -10 V… + 10 V.Disse 4-kanals analoge outputs fås i en 0… 10 V, 12 bit, 1-leder systemversion og et -10 V… + 10 V, 12 bit, 4 x 2-leder system.

AKT2G enkoder InterfaceDenne terminal er en grænseflade til direkte tilslutning af inkrementelle encodere med differentielle indgange (RS422).

Denne terminal er en grænseflade til direkte tilslutning af inkrementelle encodere med differentielle indgange (RS422).

En 16-bit tæller (i normal driftstilstand) eller en omskiftelig 16/32-bit tæller (i forbedret driftstilstand) med en quadrature-dekoder og en 16-bit lås (i normal driftstilstand) eller 32-bit lås (i forbedret driftstilstand) for nulimpulsen kan læses, indstilles eller aktiveres.

Inkrementelle kodere med alarmudgang kan tilsluttes ved den negative switch-status-input på grænsefladen. Måling af periode og frekvens er mulig.

Gate-input tillader låsning af tælleren, alternativt med et højt eller lavt niveau. latch-input kan på samme måde konfigureres og evaluerer høje eller lave niveauer.

AKT2G-ENC-190-000 kan også bruges som tovejstæller på kanal A; kanal B specificerer tælleretningen.


I/O modul med enkoder Interface

KAS - Mapping Hardware I/O
Kollmorgen Automation Suite

 

"Automationssystemet" består af en KAS programmerbar controller med tilpasset programmering installeret, EtherCAT-forbindelsen til servo for stærkere og KAS input- og outputterminaler, motorkabler og feedbackkabler sammen med de krævede servomotorer.

KAS IDE (Integrated Development Environment) er på en måde, som gør det ligetil at forbinde I/O til variabler i et KAS-projekt. I et typisk Kollmorgen Automation System kan I/O tilsluttes PxMM-controllere via:

 

Tre foto: AKD dre, PxMM controller og AKT remote I/O

Katalog og data


AKT2G I/O-terminal manual >