Spring navigationen over og gå direkte til indhold

DX3 - 200V - 400V servo løsning
omkostnings optimeret servodrev - Alt hvad du behøver... Ikke mere

Feature

Effektiv integration
Hurtig applikationsudvikling af controller og drevkonfiguration i Motion Perfect.

Pladseffektiv
Kompakt enkeltakset servodrev og nulstabling for at spare panelplads.

Design effektiv
Et system at programmere, hvilket forenkler udvikling og eventuelle fremtidige produktionsændringer, når det er nødvendigt.

Omkostningseffektiv

Udviklet til at være omkostningsoptimeret, entry level servodrev med enten EtherCAT eller Pulse/Direction, Analog og CANopen interfaces.

DX3 kommer i en effekt fra 50W til 7,5kW. Matchet med MX-seriens motorer tilbyder den høj dynamisk ydeevne og høj præcision med elektronisk navneskilt for at forenkle konfigurationen af maskinløsninger.

MX servo motor kompatibel

DX3, det enkelt-aksede vekselstrøms servodrev, er designet til at skabe den mest omkostningseffektive optimerede entry-level løsning med fremragende ydeevne og praktiske kontrolfunktioner.

Dette Trio DX3-drev er kompatibelt med Trio MX servomotorer og Trio Motion Coordinators for at levere høj hastighed, høj præcision, højtydende  maskinløsninger.

Med et effektområde fra 50W til 7,5kW og muligheder for EtherCAT eller konventionel (Pulse & Retning, Analog og CANopen) styring, vil DX3 drevet passe til en bred vifte af forskellige maskintyper.

DX3 er fuldt integreret i Trio's applikations udviklingsværktøj, Motion Perfect. Dette er Trio's softwaremiljø til systemplanlægning, konfiguration, virtualisering og maskinprogrammering.

Ved første øjekast 

●  Fuldt integreret i Motion Perfect software
●  Matchet med MX motor serie
●  Interne drevbeskyttelsesfunktioner
●  Omfattende tuning teknologi
●  Field opgraderbar firmware
●  Elektronisk navneskilt
●  Kompakt størrelse og nul stabling
●  USB idriftsættelse samt tastatur interface
●  200V ac fra 50W til 2kW
●  400V ac fra 1kW til 7,5kW
●  350% overbelastning
●  2 touch-probe indgange

Op til 32 forudindstillede, lagrede positioner - Kun konven-tionelle drev (ingen Motion Coordinator er påkrævet). EtherCAT eller konventionel (Pulse & Direction, Analog, CANopen) styring.

Motion Perfect
Design, udvikling, test, implementering og sikkerhed

Bygget på Trios Motion-iX-kerneteknologi giver Motion Perfect brugeren en nydesignet letforståelig grænseflade til hurtig applikationsudvikling, controller- og drevkonfiguration og overvågning af funktioner.

Idriftsættelsen af DX Servo Drives er gjort enkel med en række enhedskonfigurationsskærme, der giver adgang til statusinformation og diagnostik med et øjeblik. Alle motorakser kan detekteres, opsættes, overvåges og kontrolleres i realtid fra de brugervenlige dialogvinduer.

Motion Perfect inkluderer adgang til IEC 61131 og PLCopen og robotløsningen; TrioRPS. Avanceret visualisering inklusive et 3D-oscilloskop og IP-beskyttelse af dine projekter er også inkluderet i Motion Prefect.


                 

 

                   

Katalog og data

DX3 katalog >