Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med Trio controllere og motor

Motion + PC Solution Software integration

PC-MCAT-2 motion-koordinator kører Windows brugerapplikationer

PC-MCAT-2 er især velegnet, hvor din maskine har brug for software- og hardwarefunktionerne på en PC, parret med en kraftfuld 64-akset Motion Coordinator.

PC-MCAT-2 er en innovativ 'Motion + PC Solution'. Et udvalg af Intel-processorer (fra Celeron til i3 - i7) bruges til at drive både en højtydende motion controller og en kompakt PC, der kan køre dine brugerapplikationer under Windows.

Motion Perfect software

Brugerprogrammer kan skrives i Trios etablerede multi-tasking programmeringssprog eller industristandard IEC61131-3 ved hjælp af den kraftfulde Motion Perfect applikationsudviklings-software. Alternativt kan applikationer skrives og køres under Windows og bruge en delt hukommelse API til at kommunikere med Trios Motion-iX avancerede bevægelseskerne, hvilket giver maksimal fleksibilitet i applikationsudvikling.


Kommunikationsporte

PC-MCAT-2 understøtter en lang række kommunikationsporte, herunder Ethernet (op til 1000Mbit), USB (3.0 og 2.0) COM-porte (RS232 og RS485) og HDMI til tilslutning til pc-ydre enheder. Udover kommunikationsportene har PC-MCAT-2 16 GPIO-punkter, 8 DIN og 8 DOUT.

Understøttelse af eksterne PC-enheder og dine standard Windows-applikationer sammen med Trio's Motion-iX avancerede motion-kerne giver en højtydende fleksibel løsning til dine applikationer, hvor der kræves specifikke eksterne enheder (f.eks. vision-applikationer).

PC-MCAT kontra PC-MCAT-2 samt PC-MCAT-2 highlights

Graf med sammenligning med PC-MCAT 64PC-MCAT-2 Highlights

🔹Motion + PC løsning til automations-   
      maskiner
🔹Blæserløs kompakt PC med et udvalg
      af processorer
🔹Op til 64 EtherCAT-akser
🔹Plug and play EtherCAT-konfiguration
🔹Bygget på Trio's Motion iX avancerede
      bevægelseskerne
🔹Programmerbar i Trios multi-tasking
      sprog eller IEC61131-3
🔹Delt hukommelse API-grænseflade til
      at tillade pc-sideapplikationer at inter-
      face med Motion-iX
🔹RTX64 Real Time Extensions til
      Windows
🔹4 Gbyte DDR4 + 64 Gbyte SSD
🔹Indbygget Gbit-porte til vision-
      kameraer

Foto af Trio PC-MCAT-2 controller

Trio Flexslice moduler

Du får flere muligheder med Flexslice moduler

Flexslice input/output-modulerne fra Trio er udviklet til at give dig og brugerne en robust, hurtig og fleksibel løsning til både motion kontrol og til generel automatisering i forbindelse med mange forskellige styringsopgaver. EtherCAT-cyklustider på op til 125 μs bliver understøttet, og buskoblingen bruger EBUS-teknologi til at bringe alle undermoduler til EtherCAT-netværket uden at du får forringet ydelse.

Kundetilpasning


Den feltprogrammerbare FPGA tillader tilpasning af funktionaliteten af nogle Flexslice-moduler ved hjælp af Motion Perfect. Programmet kan "locked-down" og skabe en unik funktion for en maskinbygger, som beskytter funktionaliteten mod at blive kopieret.

Den positive "click-to-lock"-mekanisme klemmer Flexslice-moduler fast til hinanden for at danne en Flexslice-blok. Ganske enkelt skubber du blot hvert modul sammen. Herefter skubber og frigør du "quick-locks" i position.

Dine fordele med PC-MCAT-2 Motion + Solution

Software Integration

Trio's næste generation er PC-MCAT-2 Motion + Solution, som kombinerer PC-teknologi med Motion-iX avanceret motion kerne, der tillader PC-applikationer at køre sammen med motion kontrol i realtid og deterministisk EtherCAT-kommunikation.

Hurtig og fleksibel

Program kan du skrive i Trio's multi-tasking programmeringssprog eller industristandard IEC61131-3 ved hjælp af Motion Perfect  software. Alternativt kan applikationer skrives og køres under Windows og bruge en delt hukommelse API til at kommunikere med Trios Motion-iX motion kerne. 

Udvidelse af systemet

PC-MCAT-2 understøtter en lang række kommunikationsporte, herunder Ethernet (op til 1000Mbit), USB (3.0 og 2.0) COM-porte (RS232 og RS485) og HDMI til tilslutning til pc-ydre enheder. Udover kommunikationsportene har PC-MCAT-2 16 GPIO-punkter, 8 DIN og 8 DOUT.

Performance

Understøttelse af pc-ydre enheder og standard Windows-applikationer sammen med Trios Motion-iX avancerede bevægelseskerne giver en højtydende fleksibel løsning til applikationer, hvor der kræves specifikke eksterne enheder (f.eks. vision-applikationer).

Foto af Trio Flex-X nano modul

Katalog og data

Trio katalog >