Se eksempler med IAI's ELECYLINDER EC-serie

EC-GD4 U.side BlBg.png

Om IAI’s ELECYLINDER type EC data

Egnet i mange applikationer i forskellige processor

Fordelen med IAI's ELECYLINDER EC-serie er at den er let og hurtigt at indstille hastighed, position og acceleration. EC-serien er samtidig energibesparende og til sammenligning med luftcylinderen er der sparet megen energi.

Læs mere
EC inspektion_U-side BlBg.png (1)

Inspektion af emner

Enheder med ELECYLINDER EC til inspektionsløsninger

Eksempler på løsninger til inspektion af: Maskindele m EC-RR6 cylinder, lejemoment med EC-R7, inspektion af printboard med EC-S6 cylinder, inspektion af glas med EC-S7 og tykkelse med EC-S6 cylinder fra IAI.

Læs mere
EC Position 2 U.side BlBg.png

Positionering af emner

Enheder med IAI's ELECYLINDER EC til positioneringsløsninger

Hent inspiration til aktuelle opgaver ved at studere eksempler som: Positionering af dele efter inspektion, justering af emner under bevægelse, positionering af glassubstrat og centrering af papemballage mv,

Læs mere
EC Montering u.side BlBg.png

Montering af emner

Enheder med IAI's ELECYLINDER EC til montageløsninger

Se løsningseksempler på monterering af elektriske dele, interiørdele til biler, metaldele på plastbaser, inspektion under samling af halvfabrikata og montering og demontering af låg. Eksempler som kan give ideer til andre aktuelle opgaver.

Læs mere
EC Overflade U.side BlBg.png

Overflade behandling af emner

Enheder med IAI's ELECYLINDER EC til overfladebehandling

Se løsningseksempler og få inspiration til aktuelle opgaver fra: Afgratning af emner og dele støbt i harpiks, defekte elektroniske dele, dispensering af klæbemiddel, udglatning af chocolade overflade og påsætning af klistermærker.

Læs mere
EC Sortering U.side BlBg.png

Skære, sortere emner

Enheder med IAI's ELECYLINDER EC til skære og sorteringsløsninger

Eksemplerne i denne kategori kan bruges i forbindelse med mange andre opgaveløsninger: Skæring af dele til medicinsk udstyr og harpiksformede emner, sortering af kosmetik og suppepakker samt medicinpakker.

Læs mere
EC Transfer U.side BlBg.png

Emne transfer

Enheder med IAI's ELECYLINDER EC til transfer løsninger

Se eksempler på løsninger til overførsel og transfer af forskellige emner: Papirark og karton fra container, losning af mekaniske emner, stabling og transfer gyoza pakker, elektroniske dele og emner på transportudstyr mm.

Læs mere