RCP5-fra katalog_1800px.png

IAI RCP5 Elektrisk aktuator serie

med absolut enkoder - Slider og rod typer

RCP5 serien er en videre udvikling af RCP4-serien.

RCP5-serien er som den første IAI serie, designet med en mekanisk multi-turn absolut encoder.

Aktuator serien med absolut encoder anvender ikke batteri back up, som på tidligere serier.

Absolut enkoder fordele

Serien med absolut enkoder fastholder sine positionsdata selv om effekt forsyningen afbrydes og positionen kendes også hvis aktuator bevæges manuelt. Den fortsætter fra den aktuelle position, når forsyningen igen tilsluttes.

Der kræves ingen Home-position, eller reference kørsel ved opstart. Dette betyder mindre arbejde og mindre tid til justering. Og der foruden betyder det at enheden også er hurtigere klar, når enheden skal genstartes.
 
RCP5 rod-typer kan belastes radialt


Rod typerne med radial cylinder og med en indbygget guide mekanisme kan den bære radiale belastninger over en lang slaglængde op til 800 mm uden at avende eksterne førings guides som tidligere serier. Momentane belastninger optages direkte af cylinderen.

IAI controller og netværk
RCP5 aktuatorerne arbejder sammen med enkelt-akse controller PCON-CA, 6-akset controller med PLC funktioner MSEP-LC samt 8-akse controlleren MSEP-C fra IAI.

Netværk kompatibilitet

DeviceNet, ProfiBus, CompoNet, CC-Link, EtherNet/IP, EtherCAT og ProfiNet.


Nem og hurtig vedligeholdelse med nye funktioner i CON-controllerne:

Smøring er blevet lettere, idet der i controlleren kan indtastes smøringsintervaller. I form af antal kørte cyklus eller antal af kørte km. En anden ny smart software funktion er "Takt-Time" minimering indstiller den optimale acceleration/deceleration rate afhængig af den aktuelle belastning.

Softwaren i controlleren holder nu selv styr på, hvor mange bevægelser aktuatoren har udført samt den distance, som den har bevæget sig til brug for vedligeholdelsen.

Når limit nås sættes et "bit" på bussen og den overordnede styring kan reagere på det signal.

I modsætning til tidligere aktuator typer, som kræver et separat board for hver aktuator benytter IAI’s controller PCON-CA/CFA det samme board til alle aktuatorer.

Dette betyder at forskellige modeller og typer som RCP5, RCP4, RCP3 og RCP2 simpelthen kan styres ved at ændre controller opsætning. Det giver en betydelig reduktion i vedligeholdelses lager.

Specifikationer for RCP5 med absolut enkoder

Under de enkelte faner finder du:

 

Katalog: 
Link til PDF kataloger eller leadflets på produktet.

Relaterede produkter: 
Her finder ud: Link til produkter der kan der har synergi eller kan benyttes sammen med sidens produkt. Eks. Motor, gear, førings systemer og styring. 

 

Læs mere:


RCP5 katalog - Klik her ...

 

Læs om:

IAI applikationer - Klik her ...