Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af KS210 snegleformet gearbox

KS210 Snegleformet Gearbox

til dine opgaver i fødevare og medico industrien mm.

Servo gearboxe i serien KS210 er designet til højtydende applikationer med krav til høj dynamik. Serien er udført med symmetrisk inline-hus og har en stor stivhed, som gør det muligt at benytte gearet til store belastninger, hvor der kræves stabilitet og robusthed.

Rengøring og hygiejne

Kompakte gearenheder serie KS210 til højdynamiske opgaver i fødevare- og medicoindustrien samt andre industrier, hvor der er behov for rengøring og hygiejne.

KS210 serien er designet og fremstillet af Carl Rehfuss Gearbox i Tyskland.

Serien er designet og fremstillet til at du kan opfylde de strenge hygiejniske krav som blandt andet følgende industrier stiller: Kemisk-, medicinal- og fødevareindustrien.

Du kan få gear til de større, tunge krav, som der  for eksempel stilles i transportindustrien.

Foto af KS210 snegleformet gearbox

Overflade kvalitet

Serien KS210 leveres i rustfrit stål. Enhederne er udført af materialer med glatte overflader, der overholder de strenge krav til overfladekvalitet og til alle applikationer med afvaskning.


Modulært system

Motorerne kan kombineres med gear fra Rehfuss’ modulære gearboks-system. Designet med Symmetrisk inline-housing med stor stivhed, der giver stabilitet og holdbarhed til tunge opgaver.

Feature

Den nominelle indgangshastighed er 3.000 omdr./min. i temperaturområder fra -20 til +90° C. Den radiale kraft ved 200 omdr./min. er 2.200 N og lejeperioden er > 20.000 timer med forstærkede lejer.

Den torsion stive servo-motor-kobling giver mulighed for optimal kobling til servo-motorer og dermed operationer i høj-dynamiske applikationer, som blandt andet i følgende industrier: Kemisk-, medicinal- og fødevareindustrien.

Koblingen er fastskruet med skruer i rustfrit stål. Der findes gear til de større, tunge krav til for eksempel forskellige typer transportsystemer.

                             •   Smøring er uafhængig af monterings position
                             •   Virkningsgrad ved fuld belastning er 92 %
                             •   Levetid > 30.000 timer
                             •   Tæthedsgrad IP65
                             •   Firkantet flange muliggør universelle monterings positioner
                             •   Hul-aksel som optimal interface til tilsvarende applikationer

Bevel-Spiral gearbokse


Servo gearboxe i serien KS210 er designet til højtydende applikationer med krav til høj dynamik. De er designet med en virkningsgrad på mindst 90 % ved fuld belastning, vedligeholdelsesfri livstids smøring uafhængig af monteringsposition.

Og serien byder på flere andre fordele. Blandt andet er levetiden større end 30.000 timer og tæthedsgrader er IP65. Den vridningsfaste servo kobling giver optimal kobling med servomotorer og kan operere i høje dynamiske applikationer.

Serien er udført med symmetrisk inline-hus og har en stor stivhed, som gør det muligt at benytte gearet til store belastninger, hvor der kræves stabilitet og robusthed.

Gearene kan monteres i alle positioner og de er vaskbare, idet overfladerne er glatpolerede. Og så kan de leveres med hulaksel til mange forskellige applikationer, hvor dette kræves.

Leverings optioner:

•   Hulaksel med krympeskive
•   Rustfrit stål hætte (hood) til at dække hul-akslen
•   Rustfri stål version
•   Version med massiv aksel

I Constant serien leverer Rehfuss:
Facet gearboxe, planetariske gearkasser og el-motorer

Relaterede produkter

Kollmorgen:
IP69K motor i rustfri stål >