Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af to blanke aktuatorer

Hygiejniske aktuatorer

hygiejnisk, effektivt og simpelt - Ingen bakterier!

Anvendelsesområde for disse AKMH-aktuatorer er fødevare- og drikkevareindustrien uden direkte kontakt med ikke indpakkede fødevarer. Anvendelser kan være skæring, pakning og påfyldning uden direkte kontakt med fødevarer.

AKMH aktuatorerne er udført ihygiejnisk design fra Kollmorgen. Motorerne behøver ikke at have afskærmning og er modstandsdygtige overfor de skrappe rengøringsmidler.

Serien er derfor velegnet til emballage-, fødevareindustrien og andre industrier med skærpede hygiejniske krav samt hyppig rengøring.


                                    Kollmorgen AKMH aktuatorer i hygiejnisk design

AKMH aktuatorerne er udført i rustfrit stål 1.4404 og har en overflade struktur der forhindrer, at der kan gro bakterier på overfladen. Motorerne er udført i IP69K tæthedsklassen, hvilket betyder at de kan vaskes og rengøres med højtryksrenser.

Virkningsgraden på AKMH-aktuatorerne er stor og derfor er det ikke nødvendigt med blæser. Hermed undgår man spredning af bakterier.

                                   AKHM aktuator i rustfrit stål

Et-kabelløsningen

Dette er en vigtig parameter når man ser på den samlede hygiejniske faktor i at holde hele maskinen ren – Effektivt og simpelt!

•   Højeffektivt med lavt varmetab - dynamisk motor
•   Hurtig at montere, uden afskærmning
•   Inline eller Reverse med flere spindel kombinationer
•   Pladsbesparende i maskinen, færre kabler samt kæder ol.
•   Ingen bakterievækst
•   Egnet i fødevare-, medicinal-, farmaceutisk- og industri med hygiejnekrav