Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med IP69 motorer og aktuatorer til blandt andet fødevareindustrien

Vi har løsningerne og produkterne

til dine opgaver i medico-, fødevare- og industrier med hygiejne krav

Delta Elektronik A/S' forretningsområde er at levere komplette servo systemløsninger med tilhørende servo mekanik. Dette gælder såvel til avancerede synkroniserings- og interpolations-opgaver som til simple punkt-til-punkt styringer.

Vi løser bla. opgaver for: Medicoindustrien, fødevareindustrien, maskinbygning til medico- og fødevareproduktion, specialmaskinebyggere, træindustrien og pakkeindustrien med pakkelinjer samt håndtering. 

Den optimale servo løsning opnås kun gennem perfekt samspil mellem de elektromekaniske dele og servo systemet. Derfor er det en målsætning for Delta Elektronik A/S at kunne levere både servo mekanik i form af føringmoduler, XYZ systemer mv., samt komplette servo styringer. Her igennem sikres den komplette funktion.

Lad Delta Elektronik A/S dimensionere motor og føringsystem, således at der opnås bedst mulig systemperformance samt garanti for, at motor og mekanik passer sammen. Kollmorgen, AMK og Panasonic's AC-servo motorer kan monteres på alle Rollon førings moduler.

Produkter til hygiejniske løsninger

Vi har samlet nogle eksempler på produkter med produktegenskaber, der opfylder forskellige krav, som stilles i blandt andet fødevareindustrien og andre industrier med hårde, krævende miljø. Se spotfeltet Relaterede produkter.

                            Kollmorgen AKD drev forbundet til blank motor med et-kabel-løsning

For at leve op til de krav der stilles til brug og fremstilling af fødevaremaskiner er der en række bestemmelser, som komponenterne:

Gear, gearmotor, aktuatorer og motorer skal overholde for at kunne godkendes til brug i fødevareindustrien. Dette er tilfældet for komponenter der opfylder disse krav til fødevaremaskiner mv. leveret fra Delta Elektronik A/S.

Der findes nyttige fødevaredirektiver og standarder, som du bør bruge.

Fødevareindustri applikationer

På denne side viser vi Video-film af nogle maskiner, hvor vi i samarbejde med kunden har udviklet og gennemført maskiner til brug i fødevareindustrien. Se spot feltet Relaterede produkter