Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Applikationer i hårde miljø

LinMot IP69K aktuator serie er bl.a. egnet til fødevaremaskiner

LinMot-motorens viklinger er fuldstændig indkapslet med epoxyharpiks, som beskytter kobberfyldningen og også statorpakken mod kondens eller korrosion. Takket være den komplette indkapsling er motorerne også sikre mod indtrængning af støv og vand (højtryks-/dampstrålerensning). På grund af denne tæthed opfylder de beskyttelsesklassen IP69K i henhold til DIN EN 60529. Specielt udviklede plastlejer sikrer forenklet rengøring og en masse tidsbesparelse ved nedvaskning.

Applikationer i hårde miljø

LinMot IP69 K serie er udviklet i rustfrit stål til dynamiske servo og aktuator-løsninger i fødevare og farmaceutiske industri. Enheden er meget hygiejnisk og kan derfor anvendes direkte i processen, samt i pakkemaskiner og mange andre applikationer, hvor der er tale om hårde industrimiljø.


Aktuatordele i vanddråber

Applikation eksempel

Beholderen vist til venstre (se tegning herunder) er fyldt op med champagne. Den elektriske akturator sørger for at bevæge stemplet således at flasker påfyldes med champagnen eller andre væsker.

Systemet er designet således, at der kan CIP-rengøres og beholderen spules med f.eks. 120° varmt vand og damp. CIP-rengøringen bliver udført gennem motor systemet, således skal det ikke adskilles og samles for hver rengøring.Video: Hygiejniske motorer til perfekt rene miljøer.

CIP-Rengøring

Clean-in-place er en metode til automatisk rengøring af de indvendige overflader af rør, beholdere, udstyr, filtre og tilhørende fittings uden større demontering. CIP bruges almindeligvis til udstyr som rør, tanke og påfyldningsmaterialer. CIP anvender turbulent flow gennem rør, eller sprayballs til store overflader.

Udnyt systemets fleksibilitet

  • Synkrone indeks bevægelser
  • Flere positioner og hastigheds profiler
  • Kontrol af styring og kontrol af kraft
  • Slaglængde op til 1.000 mm
  • Konstant kraft op til 400/800 N

LinMot blank aktuator