Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af vaskbar aktuator i vand

IAI - RCP4W IP67

elektrisk aktuator er egnet, hvor du har våde miljø

IAI’s rod type serie RCP4W er fremstillet i støv og vandtæt IP67-udførelse, som udelukker vand også selv om aktuatoren er nedsænket i vand. Serien er designet til brug på fødevaremaskiner, vaskemaskiner og andre maskiner, udstyr og systemer som udsættes for vandstænk og lignende.

RCP4W elektriske aktuatorer, som vist, yder maksimum acceleration eller deceleration på 1 G og maksimum hastighed 560 mm/Sek. Dette er ca. 1,6 gange større end nogen konventionel tilsvarende rod type.

Det betyder i praksis at brugerne opnår en kortere cyklustid i sit system.

Større slaglængde og last

En kugle-cirkulerende lineær guide er indbygget i RCP4W aktuatoren for at opnå længere slaglængde op til500 mm. Desuden bliver den maksimale radiale nyttelast på 1,7 kg opnået for typer med 300 mm slaglænge. Belastningen er målt som vist på illustrationen til venstre.

Aktuator med angivelse af Radial last 1,7 kg og slaglængde 300 mm

Forbedret vedligeholdelse

Kugle skrue og guide kan smøres samtidig ved at komme smørefedt fra smøreniplerne som findes oven på aktuatorhuset. Endnu en smørenippel findes på toppen af front-holderen for smøring af den glidende del. At udskifte tætninger ved den glidende del er meget let fordi det eneste man skal gøre er at skifte front holderen.

Aktuatortegning med angivelse af: Front bracket og Grease nipple


Video: Vi introducerer den IP67 vandtætte radialcylinder - den nyeste tilføjelse til den støvtætte/stænktætte ROBO-cylinder RCP4W

1: Støvtæt/stænksikker Ydeevne på IP67
RCP4W stangtypen vedtager en stænksikker struktur for at lukke vand ude, selv når cylinderen er nedsænket i vand, til brug i madlavningsmaskiner, vaskemaskiner og andre systemer, der udsættes for vandstænk og -stråler.
2: Indbygget guide til at opnå længere slag, mens der optages en radial belastning på stangen
3: Høj hastighed og høj acceleration/deceleration
4: Forbedret vedligeholdelse
Kugleskruen og styret kan smøres på samme tid ved at tilføje fedt fra de medfølgende smørenipler på oversiden af møtrikholderen.