Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af snegleformet gearboks

KS210 Snegleformet Gearbox

til dine opgaver i fødevare og medico industrien mm.

Kompakte gearenheder serie KS210 til høj-dynamiske opgaver til fødevare- og medico-industrien samt andre industrier, hvor der er behov for rengøring og hygiejne. KS210 serien er designet og fremstillet af Carl Rehfuss Gearbox i Tyskland.

Serien er designet og fremstillet til at opfylde de hygiejniske krav, som blandt andet følgende industrier stiller: Kemisk-, medicinal- og fødevareindustrien.

Der findes gear til de større, tunge krav til for eksempel forskellige typer transportsystemer.

Foto af snegleformet gearboks


Video: Rehfuss gear til ethvert formål.

Overflade kvalitet

Serien KS210 leveres i rustfrit stål. Enhederne er udført af materialer med glatte overflader, der overholder de strenge krav til overfladekvalitet eller til applikationer med afvaskning.

Modulært system

Motorerne kan kombineres med gear fra Rehfuss’ modulære gearboks-system. Designet med Symmetrisk inline-housing med stor stivhed, der giver stabilitet og holdbarhed til tunge opgaver.

Den nominelle input hastighed er 3.000 1/min. når temperatur området -20 til +90° Celcius. Den radiale kraft ved 200 1/min. er 2.200 N og leje levetiden er > 20.000 timer med forstærkede lejer.

Den torsion stive servo motor kobling giver mulighed for optimal kobling til servo-motorer og operation i høj-dynamiske applikationer, som blandt andet i følgende industrier: Kemisk-, medicinal- og fødevareindustrien.

Koblingen er fastskruet med skruer i rustfrit stål. Der findes gear til de større, tunge krav til for eksempel forskellige typer transportsystemer.

  • Smøring er uafhængig af monterings positionen
  • Virkningsgraden ved fuld belastning er 92 %
  • Levetid > 30.000 timer
  • Tæthedsgrad IP65
  • Firkantet flange muliggør universelle monterings positioner.
  • Hul-aksel som optimal interface til tilsvarende applikationer.