LinMot PD03 Top.png

Lineære motorer med integreret drev

du kan koble flere enheder i daisy kæde med lang levetid og høj stabilitet

PD03-enheden består af en kompakt lineær motor og et integreret drev. Dette innovative koncept gør det muligt for dig at spare plads i styreskabet for controlleren har du integreret i det lineære drev, hvilket reducerer installationstiden betydeligt. 

Derudover åbner dette muligheden for at du effektivt kan koble flere enheder i en daisy chain kobling. Denne nyere generation af motorer kan nemt bruges til at implementere modulære maskinkoncepter. 

PD03 har en lineær motor indbygget. Denne motor i kort stil kan producere en spidskraft på 255 N og en spidshastighed på 3,8 m/Sek. Sammen med slider'en, der har høj opløsning får du en slaglængde helt op til 1.480 mm.

Som alle LinMot-motorer kan du også frit placere denne model, som har høj processtabilitet samt lang levetid uden slidkomponenter.

           

Drevet forsyner motoren med en spidsfasestrøm op til 25 A og har et industrielt Ethernet-interface. EtherCAT, ProfiNet, Ethernet IP, Sercos III og Powerlink er tilgængelige.

Enhedsprofiler CoE, CiA402, SoE og PROFIdrive understøttes også. RS232-konfigurationsinterfacet og DIP-kontakten er installeret bag et beskyttende dæksel, som garanterer, at tæthedskravene er opfyldt.

Den komplette motor med integreret drev opfylder således beskyttelsesklasse IP65 for at forhindre støv- og vandstænk.


Fakta


• Højtydende lineær motor med integreret drev
• Kompakt formfaktor
• Meget dynamisk
• Velegnet til koblinger med daisy-kæde
• Integreret monteringsflange
• Spar på kabling

Med PD03 lineær motor drev har du ikke behov for controller i styretavlen 


Brochure med oversigt 0185 - Klik her ...